Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Затишна квартира з просторим балконом поруч з ТЦ Westfield Arkadia

Гамільтон Мей з радістю представляє готову за високим стандартом двокімнатну квартиру, розташовану в районі поряд з ТЦ Аркадія.

Квартира площею 68м2 складається з вітальні, поєднаної з кухнею, двох спалень, перша з яких обладнана великим двоспальним ліжком, а друга - розкладним диваном, ванної кімнати з душовою кабіною та холу. І у вітальні, і в спальні, і в коридорі є місткі шафи. До квартири йде паркомісце в підземному гаражі.

Квартира розташована на 4 поверсі сучасного будинку 2019 року, що складається з 12 наземних та 2 підземних рівнів. Будівництво маєтку почалося в травні 2015 року - його розробила варшавська компанія Dantex. Від садиби доступні точки обслуговування, магазини та гарно облаштовані зелені зони загального користування. Нарешті, інвестиція була оснащена контролем доступу та охороною 24/7.

Об’єкт розташований на межі районів Wola, Centrum і Żoliborz, поруч із торговим центром Westfield Arkadia. Крім того, забудова розташована поблизу ділового центру столиці; До 2021 року маєток також буде сусідити з сучасним офісним комплексом Forest. Вулиця Бураковська відкриває доступ до найкращих модних, дизайнерських і кулінарних закладів району. Чудову транспортну доступність забезпечує сусідня автобусна зупинка (за 200 метрів), а також станція метро Dworzec Gdański, розташована трохи далі. Крім того, поруч розташовані численні школи та дитячі садочки, а також зони відпочинку.

Ціна 7800 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (200 злотих) включаючи підземний паркінг

Щоб дізнатися більше, зв’яжіться з Гамільтоном Меєм.

Деталі нерухомості

Ref: 17769
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
68 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
4km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
24-04-2024
Балкон
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 17769
Ціна за місяць
7 800 PLN
Ціна/m2
115 PLN

Ціна 7800 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (200 злотих) включаючи підземний паркінг

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Затишна квартира з просторим балконом поруч з ТЦ Westfield Arkadia - plan

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.