Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішна сучасна 2-кімнатна квартира в центрі міста Golden Globe Residence

Hamilton May представляє розкішну квартиру з двома спальнями в Старому місті Кракова в Golden Globe Residence.

Представлена нерухомість площею 70 м2 розташована на 5, передостанньому поверсі, має балкон з видом на місто. Квартира складається з вітальні з кухнею, 2 спалень, 2 ванних кімнат і гардеробу. Квартира повністю укомплектована електронікою та побутовою технікою високого класу, є кондиціонер. Безперечною перевагою нерухомості є її престижне розташування. У квартирі є центральне кондиціонування та канальне опалення, а також інтелектуальна система управління. Інтер'єр оформлений у сучасному, елегантному та позачасовому стилі.

Golden Globe Residence – це сучасна інвестиція, побудована в 2010 році, з підземним паркінгом. Будівля була оздоблена матеріалами найвищої якості, такими як граніт, мармур і латунь у поєднанні зі склом і дорогоцінним камінням. Переваги будинку: сучасна система кондиціонування (Daikin), метеостанція, водоочисна станція, сонячні панелі, відеоспостереження, контроль доступу, безшумні ліфти та дві рецепції.

Резиденція розташована на перехресті вулиць Krótka і Krzywa, в безпосередній близькості від вулиць Długa і Filipa, Старого Клепаржа, Плантів і Старого міста. Торговий центр Galeria Krakowska, а також Головний залізничний вокзал і Ринкова площа знаходяться всього в 5 хвилинах ходьби.

Ціна 5500 злотих на місяць + адмінкомісії (700 злотих) + комунальні послуги (100 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб отримати більше інформації про це помешкання.

Деталі нерухомості

Ref: 15047
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
70 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
1km
Поверх
5
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
29 2024
Останнє оновлення
06-05-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 15047
Ціна за місяць
5 500 PLN
Ціна/m2
79 PLN

Ціна 5500 злотих на місяць + адмінкомісії (700 злотих) + комунальні послуги (100 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Pod Złotym Globem

City: Kraków Street: Krótka Region: Stare Miasto Level: 7 Status: existing Number of units: 41 Sale price from: 560000PLN Avg. sales price/m2: 12300PLN Rental price from: 2200PLN Avg. rental price/m2: 55PLN
City: Kraków Street: Krótka Region: Stare Miasto Level: 7 Status: existing Number of units: 41 Sale price from: 560000PLN Avg. sales price/m2: 12300PLN Rental price from: 2200PLN Avg. rental price/m2: 55PLN

Інвестиція "Pod Złotym Globem" - це розкішний житловий будинок, розташований у самому серці Кракова. Створений для найвибагливіших клієнтів, він не зрівняється ні з чим іншим, що може запропонувати Краків. Загальна інформація «Pod Złotym Globem» було розроблено та оздоблено лише високоякісними матеріалами, такими як граніт, мармур, латунь, скло, а також онікс і травертин (орнаменти). У резиденції будуть сонячні панелі та система очищення води. Вжито значних заходів для забезпечення безпеки майбутніх мешканців; дві стійки реєстрації, цілодобова охорона та інтелектуальна BMS, яка оптимізує безпеку та зменшує її вартість. У будівлі є великий підземний паркінг. Місцезнаходження Інвестиція розташована в самому центрі Кракова, неподалік Маріацького костелу, Барбакану та Ринкової площі – у місці великого історичного та соціального значення. Резиденція розташована на площі Матейкі – у місці, яке раніше називали «маленькою Флоренцією», на розі вулиць Krzywa та Krótka. Він знаходиться всього в декількох кроках від Планти - міського парку, що оточує все Старе місто. До Ринкової площі (найбільшої площі середньовічної Європи) можна дійти всього за 5 хвилин. Тут можна відпочити в затишній тіні Сукенніце або ратуші. Резюме Hamilton May пропонує апартаменти високого стандарту в центрі Кракова. Інвестиція «Pod Złotym Globem» дуже добре відповідає профілю компанії. Зараз ми пропонуємо численні квартири в цьому комплексі - будь ласка, зв'яжіться з нами, щоб дізнатися більше....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.