Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Гарно оздоблена двокімнатна квартира в відремонтованому таунхаусі в Повіслі

Гамільтон Мей представляє зручну, елегантно оформлену квартиру - ідеальну для одного мешканця або пари.

Квартира має площу 68 м2 і має надзвичайно високі стелі (понад 3 м). Він розташований на верхньому поверсі дуже показового таунхаусу. Він має злегка скошені стіни, що надає його інтер’єру унікального характеру. Складається з вітальні з кухнею, спальні, додаткової кімнати, яка може бути гостьовою або кабінетом, холу та ванної кімнати з душем і туалетом. Вся нерухомість була спроектована архітектором і закінчена за дуже високим стандартом. Квартира мебльована, в комплекті є велика кількість шаф на замовлення. Також укомплектований набором якісної побутової техніки. Нарешті, ванна кімната була обладнана пральною машиною/сушаркою.

Квартира знаходиться в відреставрованому довоєнному таунхаусі з сучасним ліфтом.

Таунхаус розташований на вулиці Окронг у престижному варшавському районі Повісле. Самий центр Варшави знаходиться всього в 2 км, що забезпечує ідеальні умови для сполучення, а близькість річки Вісла, станції метро, Центру науки Коперника та різноманітних парків і зелених зон надає багато можливостей для приємного відпочинку після роботи.

Ціна 6500 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні (650 злотих)

Запрошуємо зв’язатися з нами, щоб домовитися про перегляд або отримати більше інформації про цю нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 12337
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
68 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
5
Min. okres wynajmu:
18 miesięcy
дата оновлення
16-04-2024
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 12337
Ціна за місяць
6 500 PLN
Ціна/m2
96 PLN

Ціна 6500 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні (650 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Powiśle

Powiśle - наймодніший район столиці біля річки

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.