Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальна двокімнатна квартира в багатоквартирному будинку по вулиці Львівській

Гамільтон Мей із задоволенням представляє вам виняткову квартиру в історичному багатоквартирному будинку, виконаному за високими стандартами в стилі, що нагадує епоху будівлі. Квартира буде ідеальною для тих, хто цінує атмосферні інтер'єри в тихому районі.

Квартира 55 м2 складається з передпокою з вбудованими шафами, просторої вітальні, окремої кухні, гостьового туалету та спальні з вбудованими шафами з окремою ванною кімнатою. В квартирі зроблений ремонт, чекає свого першого орендаря.

Представлена квартира розташована в атмосферній кам'яниці 1911 року на вулиці Львівській у центрі міста. Інтер’єр та фасад цієї історичної кам’яниці відремонтовано. В будинку є ліфт.

Будівля розташована за декілька хвилин ходьби від Політехніки, а також багатьох головних визначних пам'яток Варшави. Подорожувати в інші райони дуже зручно завдяки розвиненій мережі громадського транспорту (метро, автобуси та трамваї). Поруч із помешканням розташовані численні магазини, ресторани та кафе, а також Центральний залізничний вокзал (в 10 хвилинах ходьби).

Ціна 5500 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (600 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб отримати більш детальну інформацію або домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 19525
Місто
Вулиця
Площа
55 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
22-04-2024
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 19525
Ціна за місяць
5 500 PLN
Ціна/m2
100 PLN

Ціна 5500 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (600 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.