Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальна, розкішна квартира в престижному інвестиційному районі неподалік від парку Лазєнки Кролевські

Гамільтон Мей представляє простору, розкішно оброблену та мебльовану двокімнатну квартиру, доступну для оренди в одному з найрозкішніших житлових інвестицій у Варшаві.

Квартира площею 146м2 розташована на другому поверсі будинку. Складається з вітальні, поєднаної з напіввідкритою кухнею, їдальнею, головної спальні з власною гардеробною та ванною кімнатою з ванною, ще однієї спальні, ванної кімнати з душем, окремого туалету та підсобного приміщення. Інтер'єр квартири був ретельно розроблений з увагою до кожної деталі Ханною Баєр з авторитетної архітектурної компанії EXIT, поєднуючи сучасність і стиль арт-деко. Квартира дуже тиха і виходить на зелений парк Лазєнки. Вікна помешкання виходять на південь та північний захід. Підлога у вітальні та спальні оброблена екзотичним деревом, а ванна кімната має мармурову підлогу. Кухня укомплектована якісною побутовою технікою - також є домашній кінотеатр (аудіо/відео). У передпокої велика та містка вбудована шафа. Квартира також оснащена кондиціонером і пропонує доступ до одного паркувального місця в підземному паркінгу та відділення для зберігання речей.

Інвестиція складається з 34 розкішних квартир. У комплексі є клубна зона, рецепція, цілодобова охорона, моніторинг, підземний гараж, а також зимовий сад і красивий загальний сад, доступний для всіх мешканців. Сходи та інші місця загального користування оброблені матеріалами найвищої якості.

Будівля розташована на вулицях Парковій та Лодовій, неподалік від парку Лазєнки-Крулевські. Унікальне поєднання центрального розташування помешкання та великої кількості зелені виявляється дуже зручним і створює численні можливості для відпочинку після довгого виснажливого дня.

Ціна 23 000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні (450 злотих) в т.ч. підземний паркінг, в т.ч. складське приміщення

Hamilton May люб'язно запрошує вас зв'язатися з нашими офісами для отримання додаткової інформації щодо цієї привабливої пропозиції.

Деталі нерухомості

Ref: 11662
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
146 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
3km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
24 miesięcy
дата оновлення
16-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 11662
Ціна за місяць
23 000 PLN
Ціна/m2
158 PLN

Ціна 23 000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні (450 злотих) в т.ч. підземний паркінг, в т.ч. складське приміщення

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.