Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Двокімнатна квартира з балконом та паркомісцем в охоронюваному житловому масиві недалеко від центру

Hamilton May представляє двокімнатну квартиру високого стандарту в оренду в охоронюваному затишному житловому масиві за адресою вул. Пілоти.

Ми запрошуємо вас відкрити для себе цю елегантну квартиру, яка забезпечить вам комфорт і зручність у кожній деталі.

Інтер'єр складається з просторої вітальні, ідеально поєднаної з кухнею та їдальнею, що створює неповторну атмосферу для сімейних зустрічей та вечірок. У вітальні ви знайдете зручний диван, телевізор і аудіотехніку, що створює ідеальне місце для відпочинку та розваг. На кухні, оформленій в сучасному стилі, є все необхідне для комфортного приготування та приготування їжі - великий холодильник з морозильною камерою, посудомийна машина, плита, витяжка та вбудована мікрохвильова піч. Велика спальня з просторою гардеробною - це місце, де ви знайдете спокій і відпочинок після насиченого дня. В квартирі велика ванна кімната з ванною і душем, обладнана пральною машиною. Крім того, в квартирі є хол з місткою вбудованою шафою та великий балкон, де можна провести час на свіжому повітрі.

Ця квартира не тільки вражає елегантністю, але й забезпечує практичність. До послуг мешканців кладовка та паркомісце в підземному гаражі, що значно полегшує повсякденне функціонування. Повністю мебльований і обладнаний, ви можете відразу переїхати в це унікальне місце. Крім того, кондиціонер забезпечує оптимальну температуру протягом усього року. Все це Ви знайдете на 4 поверсі багатоквартирного будинку, який обладнаний безшумним ліфтом, що забезпечує додатковий комфорт та зручність. Не пропустіть можливість пожити в цьому унікальному місці з ідеальним сполученням.

Маєток Apartamenty Krakowskie Trzeci Korony - ексклюзивний житловий комплекс в центрі Кракова, що складається з чотирьох будівель. Садиба охороняється та контролюється, має велику зелену та рекреаційну зону, волейбольний майданчик, дитячий майданчик, підземні гаражі та автостоянки.

Дуже гарне розташування на вул. Pilotów, Trzy Korony розташовані приблизно за 3 км від центру Кракова, з дуже хорошим доступом на громадському транспорті та автомобілі. У районі розташовані магазини Alma, Castorama та ін., а також важливі офісні комплекси: Quattro, Alma Tower, Etiuda та Rondo Business Park. Поруч ТЦ Серенада, Крокус, Аквапарк і Мультикіно.

Ціна 3370 злотих на місяць + адмін комісія (830 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) включаючи місце для зберігання + підземний паркінг (400 злотих) + опціонально Інтернет і телебачення (150 злотих)

Якщо ви зацікавлені в оренді квартири, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20101
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
69 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
4
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
29-04-2024
Кондиціонер
Балкон
інтернет
Ліфт
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 20101
Ціна за місяць
3 370 PLN
Ціна/m2
49 PLN

Ціна 3370 злотих на місяць + адмін комісія (830 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) включаючи місце для зберігання + підземний паркінг (400 злотих) + опціонально Інтернет і телебачення (150 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.