Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Гарна та сучасна двокімнатна квартира з балконом та видом на міський пейзаж

Hamilton May представляє двокімнатну квартиру, розташовану на вулиці Siedmiogrodzka, поруч із Daszyńskiego Round. Квартира чекає свого першого орендаря.

Ця сонячна простора квартира площею 74м2 розташована на одинадцятому поверсі будинку. Складається з комфортної вітальні з відкритою кухнею та просторого балкона. Головна спальня обладнана зручним ліжком, місткими шафами і виходить на невеликий балкон. Другу немебльовану спальню орендар може вільно оформити. В квартирі також є ванна кімната з ванною та окремий туалет.
Сучасна квартира обладнана високоякісною технікою. Нарешті, нерухомість має місце для паркування в підземному гаражі.

InCity – сучасний житловий будинок на 483 квартири, розташований у центрі Варшави. У будівлі працює цілодобова охорона та рецепція з швейцаром. Поселення будувалося з використанням матеріалів найвищої якості, включаючи дерево, біле скло та натуральне каміння. Нарешті, забудова має гарно облаштований двір.

Забудова розташована на вулиці Сєдміогродська. Вагомою перевагою розташування є розвинена інфраструктура району. Станція метро Rondo Daszyńskiego (2-а лінія) розташована неподалік від комплексу (300 м), що пропонує різноманітні транспортні можливості. По сусідству можна дістатися до багатьох визначних пам’яток, таких як: Музей Варшавського повстання, а також парк Sowinskiego, басейн Delfin, торгові центри Złote Tarasy і Klif, а також численні офісні будівлі, включно з найбільшим офісним проектом у цій частині м. Європа - Варшавський шпиль.

Ціна 8100 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (500 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Ми запрошуємо всіх зацікавлених осіб зв'язатися з Hamilton May і домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 10716
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
74 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
11
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
24-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 10716
Ціна за місяць
8 100 PLN
Ціна/m2
109 PLN

Ціна 8100 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (500 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

InCity

Development
Development

Hamilton May представляє сучасний житловий комплекс, розташований у центрі Варшави. InCity Проект розробляється в три етапи, два з яких вже завершено. Завершення останньої черги заплановано на перший квартал 2016 року. Інвестором проекту виступає компанія «Окам». Інвестиція займає ділянку 1,2 га. Будівля оснащена повною охороною, елегантною рецепцією, а також внутрішнім двориком з ігровим майданчиком для дітей. Під будинком розташований дворівневий гараж. InCity - локація Інвестиція розташована на розі вулиць Siedmiogrodzka та Karolkowa. Поруч розташована станція другої лінії метро Rondo Daszyńskiego, а також численні зупинки громадського транспорту. Численні інші інвестиції зараз розробляються в радіусі півкілометра від інвестиції (Warsaw Spire, Q22 і Prime Corporate Center). Інші визначні пам'ятки також розташовані в цьому районі: Музей Варшавського повстання, парк Sowińskiego, басейн Delfin, а також торговий центр Złote Trasy. InCity - опис квартир Три черги інвестиції охоплюють 427 квартир різної площі – від 33 до 168 м². Дизайн окремих квартир був ретельно розроблений з урахуванням функціональності та комфорту. Загальна інформація Гамільтон Мей запрошує всіх бажаючих організувати огляд об’єктів нерухомості, доступних для інвестицій InCity....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.