Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Однокімнатна квартира з терасою в елітному житловому комплексі Villa Carolina з басейном

Гамільтон Мей представляє компактну квартиру, доступну для оренди, у престижному об’єкті поблизу ONZ та Daszyńskiego Roundabouts.

Квартира площею 43 м2, розташована на 6 поверсі будинку, звідки відкривається вид на центр міста. Має засклену терасу/лоджію площею 14 м2. Квартира складається з вітальні з кухнею, спальні, ванної кімнати з душем і туалетом, а також пральні. Нерухомість завершена за високим стандартом. У ньому: підлога плитка, граніт, підігрів підлоги в коридорі та ванній, повністю обладнана кухня, місткі шафи. Нарешті, до нерухомості входить місце для паркування в підземному гаражі, а також кладова (прибл. 5 м2).

Вілла Кароліна - це ефектно завершений стриманий житловий будинок, обладнаний басейном, фітнес-залом, представницькою рецепцією та цілодобовою охороною. Проект створений для тих, хто професійно пов'язаний з діловим центром столиці. Будівля була побудована в 2012 році - вона відрізняється надзвичайно елегантною архітектурою. Фасад виконано зі скла та пісковику, а його сходи створені зі скла, мармуру та сталі.

Будівля розташована на розі вулиць Желязна та Сієнна, у дуже привабливому та постійно зростаючому районі Варшави. По сусідству можна знайти багато офісів і відремонтованих історичних таунхаусів. Сквери та місця загального користування району постійно оновлюються.

Ціна 4400 злотих на місяць + адмін комісія (900 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) включно з місцем для зберігання + додаткове місце підземного паркування (400 злотих)

Щоб отримати більш детальну інформацію, зв’яжіться з представниками Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 9212
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
43 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
6
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
30 2024
Останнє оновлення
27-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Басейн
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 9212
Ціна за місяць
4 400 PLN
Ціна/m2
102 PLN

Ціна 4400 злотих на місяць + адмін комісія (900 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) включно з місцем для зберігання + додаткове місце підземного паркування (400 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Villa Karolina

City: Warszawa Street: Sienna Region: Wola Level: 8 Status: existing Number of units: 60 Sale price from: 700000PLN Avg. sales price/m2: 17000PLN Rental price from: 3500PLN Avg. rental price/m2: 85PLN
City: Warszawa Street: Sienna Region: Wola Level: 8 Status: existing Number of units: 60 Sale price from: 700000PLN Avg. sales price/m2: 17000PLN Rental price from: 3500PLN Avg. rental price/m2: 85PLN

Hamilton May представляє унікальну інвестицію в Villa Karolina, яка оснащена басейном, доступним для всіх мешканців, представницькою рецепцією, фітнес-залом і цілодобовою охороною, яка розташована в центрі Варшави. Вілла Кароліна Вілла Кароліна - це затишний житловий будинок високого стандарту. Інвестиція створена для тих, хто професійно займається бізнес-центром столиці. Будівля 2012 року має дуже елегантний дизайн. Його фасад зроблено зі скла та пісковика, а всі сходи виготовлені з таких матеріалів, як скло, мармур і сталь. Villa Karolina - Розташування Будівля розташована на розі вулиць Желязна та Сієнна, у дуже привабливому районі Варшави, який постійно розвивається. У його околицях можна знайти постійно розвиваються офісні будівлі, відремонтовані історичні таунхауси, а також відроджені площі. Розташування забудови експерти ринку вважають частиною міста, яка найшвидше розвивається і дає надприбутки. У його безпосередній близькості можна знайти деякі з головних інвестицій міста, такі як Mennica Legacy Tower, Spinnaker Office Tower, Generation Park і Skyliner. У цьому районі є багато послуг, ресторанів і кафе. Близькість станції метро Rondo ONZ, а також багатьох трамвайних і автобусних зупинок робить віллу Кароліна одним із місць з найкращим сполученням у місті. Вілла Кароліна - Апартаменти Серед 350 лофтів і квартир, розташованих у комплексі, інвестиція включатиме 168 однорівневих приміщень і 187 дворівневих. Усі квартири енергозберігаючі та мають великі вікна – з деяких пентхаусів також відкривається чудовий вид на центр столиці. Квартири доступні в різних розмірах і варіантах обробки. Вони бувають різних розмірів: від 36 м2 до 160 м2....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.