Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Дуже гарна, сонячна квартира з однією спальнею та балконом з видом на Лас-Вольські.

Гамільтон Мей із задоволенням представляє світлу двокімнатну квартиру з місцем для паркування та коморою, розташовану в стриманому інвестиційному районі "U Przybyszewskiego", розташованому в привабливій частині Броновіце в оточенні зелені.

Представлена квартира площею 38 м2 розташована на першому поверсі стриманого 4-поверхового будинку. Складається з вітальні з кухнею, спальні, зручного санвузла з душовою кабіною та холу. Квартира повністю укомплектована необхідною для побуту технікою, у вітальні є розкладний диван. З вітальні є вихід на балкон західного виходу. Квартира дуже світла і легка в облаштуванні. До квартири є кладовка та паркомісце в підземному гаражі.

Будівля є частиною інтимної інвестиції "U Przybyszewskiego", що забезпечує мешканцям відчуття інтимності. Садиба закритого типу, цілодобовий моніторинг. Інвестиція має загальний мікрорайон, включаючи телевізійну кімнату, настільний футбол, дартс і більярд, приватний тренажерний зал і сауну, а також відкритий ігровий майданчик для дітей.

Нерухомість розташована недалеко від центру Кракова, водночас у тихому та спокійному місці – на стику трьох престижних районів: Кроводжа, Воля Юстовська та Старе Броновіце. Поруч із садибою розташовані численні офісні та бізнес-центри, університети, спортивні та рекреаційні заклади. Розташування забезпечує швидкий доступ до громадського транспорту, а також до краківського парку Блоня та басейну AGH. Поруч Вольський ліс і курган Костюшка. Місце добре сполучене з центром Кракова, і в той же час сусідня вулиця Армії Краєвої дозволяє швидко виїхати з міста, ефективно дістатися до автомагістралі А4 та аеропорту Баліце. У безпосередній близькості від садиби є численні магазини та пункти обслуговування: аптека, медичний центр, піцерія, АЗС, супермаркет, Galeria Bronowice та сучасний фітнес-клуб. U Przybyszewskiego є ідеальним місцем для проживання людей будь-якого віку - професійно активних жителів, сімей з дітьми та людей похилого віку.

Ціна 3000 злотих на місяць + адмінкомісії (375 злотих) + комунальні послуги (80 злотих) в т.ч. підземний паркінг, в т.ч. складське приміщення

Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом, якщо вас зацікавила ця пропозиція.

Деталі нерухомості

Ref: 16424
Місто
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
38 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
06 2024
Останнє оновлення
22-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 16424
Ціна за місяць
3 000 PLN
Ціна/m2
79 PLN

Ціна 3000 злотих на місяць + адмінкомісії (375 злотих) + комунальні послуги (80 злотих) в т.ч. підземний паркінг, в т.ч. складське приміщення

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

U Przybyszewskiego

City: Kraków Street: Stanisława Przybyszewskiego Region: Krowodrza Level: 3 Status: existing Number of units: 89 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null
City: Kraków Street: Stanisława Przybyszewskiego Region: Krowodrza Level: 3 Status: existing Number of units: 89 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null

Про інвестиції U Przybyszewskiego - це інтимна інвестиція, яка забезпечує комфорт і відчуття приватності. Територія садиби доступна лише мешканцям, а додаткову безпеку забезпечує цілодобовий моніторинг. Також є привабливі зони загального користування, такі як телевізійна кімната, настільний футбол, дартс і більярд, а також приватний тренажерний зал, сауна та безпечний ігровий майданчик для дітей. Місцезнаходження Перевагою інвестиції є його розташування поблизу центру, з тихою атмосферою в тихій і зеленій частині міста на перетині престижних районів - Krowodrza, Wola Justowska і Stare Bronowice. У безпосередній близькості від садиби розташовані сучасні офісні будівлі та бізнес-центр, університети, спортивні споруди та місця для відпочинку. Поруч є численні зупинки громадського транспорту, а також Błonia, Jordana Park, ZOO та басейн AGH. Поруч також є прогулянкові зони з пишною зеленню та гарними краєвидами – Вольський ліс та Курган Костюшка. По сусідній вулиці Armii Krajowej можна швидко дістатися до центру Кракова, а також з міста до автостради А4 чи аеропорту Баліце. Навколо садиби повний спектр приміщень обслуговування та громадського харчування, медичні заклади, а також дитячі садки та школи. Поруч доступні, серед іншого, Galeria Bronowice та сучасний фітнес-клуб. Квартири Будинки триповерхові, квартири від студій до 4-кімнатних. У квартирах є балкони або сади, а також комори. У комплексі U Przybyszewskiego кожен мешканець знайде своє тихе та зручне місце для проживання....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.