Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Здається сучасна двокімнатна квартира на останньому поверсі в новому престижному об'єкті біля метро Шведська

Гамільтон Мей з радістю представляє елегантну двокімнатну квартиру в оренду в новій престижній інвестиції в самому центрі історичної Праги, поруч зі станцією метро.

Квартира 43м2, знаходиться на 5 останньому поверсі нової інвестиції. Кожна кімната дуже світла завдяки великим вікнам і вигідному експозиції будівлі.
Квартира складається з кухні, що відкрита до вітальні, спальні, ванної кімнати з душем та холу. Кухня повністю укомплектована якісною побутовою технікою та меблями. В квартирі є балкон 8 м2, на який є вихід з вітальні та спальні.

Szwedzka 4 – це сучасна будівля в центрі Praga Północ, побудована в 2020 році. Ця інтимна інвестиція складається зі 101 комфортабельних квартир, розташованих на п’яти надземних поверхах. Крім того, для комфорту мешканців на першому надземному поверсі запроектовано службові приміщення, а на підземному – паркомісця та складські приміщення. У будівлі також є рецепція та охорона для забезпечення безпеки орендарів.
Натхненний промисловим минулим Праги, архітектура та дизайн інтер’єру будівлі поєднують традиції та сучасність. Апартаменти мають стильний мінімалістичний інтер'єр з вікнами від підлоги до стелі та просторими терасами. Оформлені в сучасному стилі, оснащені найсучаснішими зручностями, квартири на Szwedzka 4 є привабливими як для працюючих професіоналів, так і для молодих сімей, які цінують високий рівень життя.

Квартира розташована в самому серці атмосферного Praga Północ, одного з районів столиці, що найбільш динамічно розвивається, в якому постіндустріальний ландшафт набуває унікального, космополітичного характеру з безліччю кафе, ресторанів і художніх галерей. Ідеальне розташування помешкання за адресою Szwedzka 4 - всього в 4 хвилинах ходьби від станції метро "Szwedzka", від якої всього за 15 хвилин можна дістатися до бізнес-центру столиці - Rondo ONZ. Розташування будівлі поблизу річки Вісла та навколишніх парків, велосипедних доріжок і зелених зон забезпечує чудовий доступ до розважальних заходів. У безпосередній близькості багато модних місць, атмосферних ресторанів, Wileńska Shopping Center і Praga Koneser Center. Він також знаходиться неподалік від Празького парку, Скаришевського парку та таких візитних карток Варшави, як Старе місто, Національний стадіон, Центр науки Коперника та Зоологічний сад.

Ціна 4100 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (200 злотих) в т.ч. підземний паркінг, в т.ч. складське приміщення

Усіх, кого цікавить пропозиція, просимо звертатися до офісу Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 15168
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
43 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
4km
Поверх
5
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
19-04-2024
Кондиціонер
Балкон
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 15168
Ціна за місяць
4 100 PLN
Ціна/m2
95 PLN

Ціна 4100 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (200 злотих) в т.ч. підземний паркінг, в т.ч. складське приміщення

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Praga Północ

Praga Północ - місцевий богемний район на іншому березі річки

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Szwedzka 4

City: Warszawa Street: Szwedzka Region: Praga-Północ Level: 5 Status: existing Number of units: 47 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null
City: Warszawa Street: Szwedzka Region: Praga-Północ Level: 5 Status: existing Number of units: 47 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null

Hamilton May пропонує 47 квартир на продаж (включаючи повністю керовані квартири для довгострокової оренди), розташованих в одному з районів Варшави, що швидко розвивається. Архітектура та дизайн інтер’єру будівлі, натхненні промисловим минулим Праги, поєднують традиції та сучасність. Praga Północ у Варшаві – один із районів столиці, що найбільш динамічно розвивається, де постіндустріальний ландшафт набуває унікального, космополітичного характеру з великою кількістю кафе, ресторанів і художніх галерей. Чудове розташування помешкання за адресою Szwedzka 4 всього в 4 хвилинах ходьби від станції метро Szwedzka, від якої всього за 12 хвилин можна дістатися до бізнес-центру столиці - Rondo ONZ. Розташування будівлі поблизу річки Вісла та навколишніх парків, велосипедних доріжок та зелених зон забезпечує чудовий доступ до розважальних заходів....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.