Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішний пентхаус на 13 поверсі в Mennica Residence

Hamilton May представляє унікальну пропозицію квартир у відомому інвестиційному комплексі Mennica Residence у варшавському районі Воля.

Пентхаус площею 120 кв.м складається з:

  • затишна вітальня з кухнею, обладнаною висококласною технікою;
  • три комфортабельні спальні з двоспальними ліжками та великими, панорамними вікнами;
  • 2 ванні кімнати та 1 туалет.

Квартира вирізняється увагою до деталей та загальною естетичністю. Вітальня виходить на витончену лоджію зі східної сторони.

Натхненням для створення проекту Mennica Residence стала подорож до Нью-Йорка – Еверест розкішних житлових веж. Поміркованість, прагматизм і якість роблять будівлі Манхеттена визначальними для міських житлових будинків. Дві вежі, що фланкують репрезентативний вхід на розі вулиць Гржибовської та Желязної, створюють виразну та характерну просторову композицію. Простий геометричний фасад виконаний з благородних і добре витриманих матеріалів. До послуг мешканців загальна зона з тренажерним залом, фітнес-залами, сквошем, конференц-залом, джакузі та саунами.

Резиденція розташована в західній частині центру Варшави, між вулицями Гржибовською та Желязною. Це один із районів міста, що швидко розвивається. В 5 хвилинах від інвестиції знаходяться, серед інших: Палац культури і науки. Золоті Тараси, Центральний залізничний вокзал і Саксонський сад.

Ціна 27 000 злотих на місяць + адмін комісія (1 500 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) + опціонально підземний паркінг (2000 злотих) + факультативно інтернет і ТБ (60 злотих)

Якщо вас зацікавила пропозиція, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 17468
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
130 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
3
Від центру
1km
Поверх
13
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
22-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 17468
Ціна за місяць
27 000 PLN
Ціна/m2
208 PLN

Ціна 27 000 злотих на місяць + адмін комісія (1 500 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) + опціонально підземний паркінг (2000 злотих) + факультативно інтернет і ТБ (60 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Mennica Residence

Development
Development

Резиденція Менніка Інвестиція Mennica Residence складається з двох житлових будинків, а також торгово-сервісної бази та репрезентативного головного входу, високого холу для прийомів та окремого зеленого внутрішнього двору, що надає всьому місцю справді дивовижну атмосферу. У будівлі є широкий спектр можливостей для відпочинку, включаючи корт для гри в сквош, тренажерний зал, суху і вологу сауну, масажний кабінет, косметичний кабінет і кімнату з джакузі з виходом на терасу. Також є додаткова клубна кімната, яка дає можливість організовувати випадкові заходи - вона також ідеально підходить для інтеграції серед мешканців. Також облаштовано спеціальну дитячу зону для проведення часу з дітьми. Інвестиційний архітектурний проект розробила BBGK Architekci зі штаб-квартирою у Варшаві, а інвестиційний проект підготувала Mennica Polska. Будівництво веде Eiffage Polska Budownictwo з Варшави та Mostostal Warszawa. Mennica Residence - Розташування Mennica Residence знаходиться в престижному сучасному центрі міста, на перехресті вулиць Желязна та Гржибовська. Станція метро, автобусні та трамвайні зупинки, а також головні залізничні вокзали Варшави забезпечують чудове сполучення з рештою міста. У районі інвестиції добре розвинена міська інфраструктура, яка включає численні ресторани, кафе, музеї, торгові центри, театри, офіси та інші об'єкти сфери обслуговування. Mennica Residence - Апартаменти Mennica Residence складається з чотирнадцяти рівнів і пропонує квартири площею від 32 м2 до 250 м2. В наявності 2, 3, 4, 5 та 6-кімнатні квартири, в тому числі пентхауси. Усі квартири вирізняються надзвичайною функціональністю, практичним плануванням та пропонують можливість облаштування власного простору. Будь ласка, зв’яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про наявні на даний момент квартири....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.