Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора квартира в стриманій інвестиції в Старому Мокотові

Гамільтон Мей радий запропонувати надзвичайно простору, комфортабельну квартиру в оренду в престижному, інтимному інвестиційному районі на вулиці Вікторській.

Розкішна квартира розташована на третьому поверсі та складається з просторої вітальні з міні-кухнею, окремої обідньої та лаунж зони, комфортабельної спальні, ванної кімнати з ванною, душем та другої великої спальні. Додатковою перевагою квартири є балкон. Приміщення було спроектовано та атмосферно оформлено, досягнувши злиття сучасного модернізму та класичного стилю арт-деко.

Квартира розташована на третьому поверсі затишної охоронної будівлі 2006 року, яка була побудована на місці знесеної міжвоєнної кам'яниці. Його архітектура як в загальному плані, так і в деталях відсилає до старовинної забудови.

Будівля розташована біля вулиці Пулавської. Розташування будівлі дозволяє легко спілкуватися з усім містом як громадським транспортом (метро, вул. Puławska з автобусними та трамвайними лініями), так і індивідуальним транспортом завдяки зручному сполученню та невеликій відстані до маршрутів, що виїжджають з міста (Trasa Łazienkowska, Wisłostrada). Будівля знаходиться в надзвичайно тихому та спокійному місці на не дуже жвавій вулиці Вікторській. У безпосередній близькості не бракує місць для спокійного відпочинку в тихих парках і скверах (парк Мокотовського, парк Дресзера), а також для активного дозвілля в розташованих неподалік спортивних спорудах Варшаванки та аквапарку.

Ціна 7500 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (500 злотих) включаючи підземний паркінг

Щоб переглянути нерухомість, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 12277
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
94 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
3
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
23-04-2024
Балкон
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 12277
Ціна за місяць
7 500 PLN
Ціна/m2
80 PLN

Ціна 7500 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (500 злотих) включаючи підземний паркінг

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Простора квартира в стриманій інвестиції в Старому Мокотові - plan

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.