Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Елегантна та світла квартира на Манхеттен Плейс

Представляємо Вам квартиру біля метро Wilanowska з унікальним відкритим плануванням. Елегантно оброблена та світла квартира ідеально підійде як квартира для людини, яка цінує добре сполучене розташування, а також як кабінет чи офіс.

Площа 69 м2 включає хол з великою гардеробною та туалетом, відділений дверима від сусідньої кімнати, яка має подвійні двері, що дозволяє модифікувати простір. У сусідній кімнаті — кухня з їдальнею, додаткова житлова площа та ванна кімната з туалетом.

Нерухомість розташована на 4 поверсі 16-ти поверхового будинку Manhattan Place, який є частиною житлового комплексу, розташованого в дуже привабливому районі безпосередньо біля станції метро Wilanowska. У будівлі є рецепція та цілодобовий моніторинг. Крім того, на першому поверсі будинку є продуктовий магазин.

Розташування забезпечує дуже хороше сполучення з усіма частинами Варшави - швидкий доступ до метро та зупинок громадського транспорту дуже простий. Поруч з будинком також знаходяться магазини, аптека, банк, пошта, фітнес-клуб, басейн - все в декількох хвилинах ходьби. Дуже хороший доступ до аеропорту, також є численні зелені зони в околицях.

Ціна 4900 злотих на місяць + адмінкомісії (600 злотих) + опціонально 2 підземних паркомісця (400 злотих)

Усіх осіб, зацікавлених вищевказаною пропозицією, просимо звертатися до офісу Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19727
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
69 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
6km
Поверх
4
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
29-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 19727
Ціна за місяць
4 900 PLN
Ціна/m2
71 PLN

Ціна 4900 злотих на місяць + адмінкомісії (600 злотих) + опціонально 2 підземних паркомісця (400 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Елегантна та світла квартира на Манхеттен Плейс - plan

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Manhattan Place

Development
Development

Hamilton May із задоволенням представляє надзвичайну інвестицію в престижному місці, прямо на розі Puławska та Wilanowska. Манхеттен Плейс Manhattan Place було завершено в 3-му кварталі 2016 року. Цей сучасний і нетрадиційний комплекс швидко став одним із найбільш впізнаваних новобудов Варшави. Його спроектували відомі архітектори студії MSquare. Елегантний і дуже репрезентативний фасад робить цей комплекс дуже популярним серед тих, хто цінує престиж у поєднанні з чудовим розташуванням. Інвестиція була естетично завершена з високою увагою до деталей з використанням матеріалів найвищої якості. Manhattan Place – розташування Manhattan Place дуже зручно розташований. Станція метро Wilanowska знаходиться лише за 100 метрів від готелю, а Galeria Mokotów і бізнес-центр також знаходяться неподалік. У районі є різноманітні громадські будівлі (школи, медичні установи), а також зелені зони, парки та сади (Królikarnia, Dolina Potoku Służewieckiego). Manhattan Place - Апартаменти Будинок складається з 148 квартир площею від 25 до 105 м2. На першому поверсі розташовані комерційні та службові приміщення, а верхній рівень розроблений під офіс. Завдяки ефектному дизайну більшість квартир мають великі балкони, обладнані білими скляними перилами. Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб отримати більш детальну інформацію про квартиру, яка зараз доступна для оренди та продажу....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.