Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальна дизайнерська квартира, розташована на 51-му поверсі інвестиційного комплексу Złota 44

Hamilton May представляє унікальну квартиру з вражаючим видом на центр міста, розташовану на 51-му поверсі престижного інвестиційного комплексу Złota 44. Оздоблена за найвищим стандартом квартира задовольнить вимоги найвимогливіших орендарів.

Ця надзвичайна квартира розташована на 51-му поверсі, звідки відкривається вражаючий вид на горизонт Варшави. Його перевагою є оригінальний, індивідуальний дизайн, який відрізняє його від інших об’єктів цієї престижної інвестиції. Крім того, він був розроблений дизайнером інтер’єру та оздоблений матеріалами найвищої якості.
Ця унікальна, дизайнерська квартира має функціональне планування. Житлова площа складається з просторої, сучасної вітальні з найякіснішим ТВ-обладнанням з екраном, захованим у стелі, кухонного куточка, холу та туалету. Приватна частина складається з головної спальні з окремою гардеробною, другої спальні також з ванною кімнатою та зручного кабінету.
Квартира надзвичайно сучасна з гарним краєвидом. Для зручності орендаря передбачена спеціальна система HMS, що дозволяє комп’ютерно керувати, зокрема, кондиціонером, жалюзі, опаленням та освітленням.

Złota 44 на даний момент є найвищим житловим будинком у Варшаві - хмарочос заввишки 192 м містить майже 300 унікальних квартир. Як стандарт обробки, так і рівень зручностей, доступних мешканцям, задають новий, безпрецедентний стандарт житлового будівництва в Польщі.

Хмарочос Złota 44 спроектував всесвітньо відомий архітектор Даніель Лібескінд. Будівля вирізняється не лише унікальним дизайном, але й використанням інноваційних рішень та матеріалів – усі елементи фасаду виготовлені вручну, а використана технологія гарантує найвищий рівень енергоефективності та шумозаглушення. На 8 поверсі будинку розташована зона відпочинку та бізнесу для мешканців площею 1400 м2. Він включає в себе, серед іншого: 25-метровий басейн, тренажерний зал з фітнес-центром, сауну, масажні кабінети, а також приватний кінозал, відкриту джакузі і простору терасу. Крім того, до послуг мешканців 2 конференц-зали. Złota 44 – одна з найпрестижніших адрес у Польщі. Поєднання унікального дизайну, відмінної якості та зручностей, яких немає більше ніде, створює справді неперевершене ціле. Розташування в центрі міста та великі вікна також забезпечують чудовий вид на міський горизонт, який включає: Палац культури і науки, хмарочоси Центрального ділового району, а також Саський сад, Старе місто, Національний Стадіон і річка Вісла.

Złota 44 знаходиться в самому центрі Варшави, на розі вулиць Emilii Plater і Złota, в безпосередній близькості від Центрального ділового району, Центрального залізничного вокзалу, C.H. Злоті Тараси та Палац культури і науки. Громадський транспорт чудовий, що забезпечує легкий доступ до численних трамвайних і автобусних ліній, а також метро. Район навколо Złota 44 також пропонує широкий вибір ресторанів, кафе, клубів, а також магазинів і закладів обслуговування.

Ціна 48000 злотих на місяць + адміністративна оренда (7000 злотих) включає два підземних паркомісця

Ми запрошуємо всіх, хто зацікавлений в оренді цієї унікальної інвестиції, зв'язатися з нами.

Деталі нерухомості

Ref: 12782
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
204 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
3
Від центру
1km
Поверх
51
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
20 2024
Останнє оновлення
19-04-2024
Кондиціонер
Ліфт
Басейн
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 12782
Ціна за місяць
48 000 PLN
Ціна/m2
235 PLN

Ціна 48000 злотих на місяць + адміністративна оренда (7000 злотих) включає два підземних паркомісця

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Złota 44

City: Warszawa Street: Złota Region: Śródmieście Level: 52 Status: existing Number of units: 287 Sale price from: 3000000PLN Avg. sales price/m2: 41000PLN Rental price from: 10500PLN Avg. rental price/m2: 150PLN
City: Warszawa Street: Złota Region: Śródmieście Level: 52 Status: existing Number of units: 287 Sale price from: 3000000PLN Avg. sales price/m2: 41000PLN Rental price from: 10500PLN Avg. rental price/m2: 150PLN

Hamilton May представляє житловий будинок «Złota 44» - розкішну та дуже бажану житлову вежу, розташовану в самому центрі Варшави. Złota 44 Złota 44 є найвищим житловим будинком у Варшаві - вежа заввишки 192 м складається з 52 рівнів, на яких розміщено майже 300 унікальних квартир. Стандарт обробки та зручності, наявні в будинку, задають новий еталон для житлових будинків у Польщі Złota 44 спроектував один із найвідоміших архітекторів світу – Даніель Лібескінд. Будівля була створена з інноваційним дизайном і матеріалами - всі елементи фасаду були виготовлені вручну, а технологія забезпечує найвищі стандарти енергоефективності та зниження рівня шуму. 8-й поверх будинку надає своїм мешканцям понад 1400 м2 рекреаційної та ділової зони, яка включає: 25-метровий басейн, тренажерний зал, сауну, масажні кімнати, а також приватний кінотеатр, відкрите джакузі та простору терасу. Також для мешканців є винний льох та два конференц-зали. Złota 44 – найпрестижніша адреса в Польщі. Поєднання його дизайну, якості та чудових зручностей створює неперевершену комбінацію. Центральне розташування та панорамні вікна відкривають захоплюючі краєвиди з вікон квартир - панорама включає Палац Культури та Науки та бізнес-центр з офісними будівлями, а також Саський парк, Старе місто, Національний стадіон та річку Вісла. Розташування Złota 44 Złota 44 знаходиться поруч із вулицями Emilii Plater і Złota, у безпосередній близькості від Центрального ділового району, Центрального залізничного вокзалу, торгового центру Złote Tarasy та Палацу культури і науки. Громадська комунікація в районі відмінно розвинена, поруч знаходиться безліч автобусних і трамвайних зупинок, станція метро. У цьому районі є широкий вибір закладів обслуговування, ресторанів і кафе, клубів і пабів, театрів і кінотеатрів. Апартаменти в Złota 44 Złota 44 складається з 287 квартир площею від 60 до понад 400 м2. Дизайн будинку робить кожну квартиру унікальною та індивідуальною. Відома лондонська компанія Wood Bagots interior designs подбала про оздоблення квартир, запропонувавши 9 варіантів дизайну інтер’єру. Усі квартири мають панорамні вікна, а на верхніх поверхах розташовані пентхауси до 3 рівнів. Загальна інформація про Złota 44 Завдяки своїй унікальності, розташуванню та стандартам обробки, Złota 44 є найрозкішнішим житловим будинком у Польщі та встановлює нові стандарти. Гамільтон Мей хотів би запросити всіх зацікавлених осіб зв’язатися з їхніми офісами, щоб отримати більш детальну інформацію щодо квартир, доступних на Złota 44....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.