Loading...
13395 Branded Map
Ref: 13395

ATAL CITY SQUARE

Pułaskiego, Krzyki

Міська площа ATAL, Вроцлав - Вражаючий розвиток у популярному районі - Вроцлав, Кшикі

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті ATAL CITY SQUARE

Hamilton May Logo Hamilton May

Міська площа ATAL, Вроцлав - Вражаючий розвиток у популярному районі - Вроцлав, Кшикі

ATAL City Square – це великий, високо оцінений житловий комплекс у місці мрії. ATAL City Square – буд . Проект ATAL City Square, реалізований у чотири етапи, поєднує історичну забудову з с...

ATAL City Square – це великий, високо оцінений житловий комплекс у місці мрії.

ATAL City Square – буд

.

Проект ATAL City Square, реалізований у чотири етапи, поєднує історичну забудову з сучасними багатоквартирними будинками. Великий вибір квартир у різних метричних районах дозволяє знайти квартиру, яка ідеально відповідає індивідуальним потребам. У пропозиції як компактні однокімнатні квартири, так і просторі п'ятикімнатні квартири. Така різноманітність дозволить знайти ідеальний варіант для кожної сім'ї, незалежно від її розміру та вподобань. Комплекс витриманий у стилі, який ідеально гармонує з його оточенням. Цей ідеальний симбіоз між сучасністю та оригінальною атмосферою району справляє дуже гарне враження. У комерційних приміщеннях відкрито магазини та послуги, що є зручною для мешканців. До послуг автовласників – наземні паркомісця та підземні гаражі. Квартири на першому поверсі мають сади, квартири з балконом або терасою розташовані на верхніх поверхах. Додаткові складські приміщення для мешканців передбачені кладовками. Також на території комплексу є приміщення для зберігання велосипедів, що дозволяє зручно зберігати одноколійний транспорт без необхідності займати місце на балконі чи в квартирі. Мешканці маєтку мають доступ до чарівних площ і місць відпочинку, які розташовані в самому маєтку та сприяють сусідській інтеграції. Патіо та внутрішній двір є чарівними місцями та просторами, де мешканці можуть проводити час на свіжому повітрі та відпочивати. Маєток охороняється, що дає мешканцям відчуття безпеки та комфорту. Забудова адаптована до потреб людей з обмеженими можливостями, забезпечуючи комфорт і безпеку для всіх її мешканців, незалежно від їхніх індивідуальних потреб.

Розташування інвестицій ATAL City Square

.

ATAL City Square – це інвестиція, яка привабить як інвесторів, так і тих, хто шукає стильного міського життя завдяки своєму привабливому розташуванню. Він розташований у самому центрі Вроцлава, в Олавському передмісті, у популярному районі Кшикі, який часто вказують ті, хто шукає квартиру для оренди, як найбільш бажане місце. Мешканці ATAL City Square цінують близькість рекреаційних закладів і зелених зон, таких як Wzgórze Partyzantów, Staromiejski Park, Fosa Miejska, Andersa Park, льодовий каток і Wrocławski Park Wodny. Площа Ринок знаходиться в пішій доступності, що є додатковою привабливістю для мешканців. Пропозиція сусідніх торгових центрів неодмінно полегшить виконання повсякденних справ чи прогулянки по магазинах. Близькість парків і легкий доступ до культурних закладів припадуть до смаку всім, хто хоче відпочити та уникнути суєти великого міста, незважаючи на те, що живе недалеко від центру Вроцлава.

ATAL City Square - вартий уваги

.

Окрім об’єктів, побудованих з нуля, у комплексі є 6 унікальних квартир, які були створені в перебудованій колишній Паровозовні. Після ревіталізації Steamworks відновив свою втрачену пишність, а реконструйовані житлові приміщення в ньому з великими вікнами та нестандартною висотою стелі, що дозволяє реалізувати неймовірні композиції, привернули увагу вимогливих інвесторів.

Деталі нерухомості

Ref: 13395
Місто
Wrocław
Вулиця
Pułaskiego
Мікрорайон
Przedmieście Oławskie, Krzyki
Status
Існуючий
Кількість квартир
839
Від центру
w centrum
Всі поверхи
8

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.