Loading...
13427 Branded Map
Ref: 13427

Bulwary Praskie

Jagiellońska, Praga-Północ

Bulwary Praskie: сучасна архітектура та близькість до природи

Переглянути актуальні пропозиції в
Bulwary Praskie:

Hamilton May Logo Hamilton May

Bulwary Praskie: сучасна архітектура та близькість до природи

Про інвестиції Bulwary Praskie – це сучасний район Варшави, розташований на березі річки Вісла, який пропонує не тільки вражаючі краєвиди та розвинену інфраструктуру, але також спокій і зе...

Про інвестиції

Bulwary Praskie – це сучасний район Варшави, розташований на березі річки Вісла, який пропонує не тільки вражаючі краєвиди та розвинену інфраструктуру, але також спокій і зелене оточення. Наразі інвестиція знаходиться на стадії будівництва, завершення якої заплановане на 4 квартал 2025 року. Проект складається з 484 нових квартир у 10 багатоквартирних будинках різної кількості поверхів, у тому числі від 5 до 14 надземних і підземних поверхів. На поточному етапі продажу доступні 210 квартир площею від 29 до 245 квадратних метрів за ціною від 15 209 злотих за квадратний метр. Для майбутніх мешканців передбачені паркомісця в підземному гаражі та комори.

Місцезнаходження

Praga-Północ, розташований на правому березі річки Вісли, є мальовничим районом Варшави з багатою історією та різноманітним ландшафтом. Він радує довоєнною архітектурою, картинними галереями, ресторанами та кафе у стильних багатоквартирних будинках. Великі житлові масиви соціалістичної епохи контрастують із новобудовами в околицях порту Праскі. Праський парк і Варшавський зоопарк є місцем для відпочинку. Завдяки зручній транспортній розв'язці та великій кількості сервісних та розважальних закладів Прага-Півноц стає все більш привабливим місцем для життя.

Район добре сполучений місцевими трамвайними та автобусними лініями, а також близькістю залізничних вокзалів та станцій метро. Поруч багато навчальних закладів, в тому числі дитячі садки та початкова школа. Доступ до медичної допомоги є простим завдяки розташованим неподалік медичним центрам і клінікам. Торговельно-сервісна інфраструктура добре розвинена, є доступ до супермаркетів та інших точок роздрібної торгівлі та обслуговування. Близькість зон відпочинку та спортивних споруд спонукає до активного способу життя, пропонуючи можливість займатися різними видами спорту.

Деталі нерухомості

Ref: 13427
Місто
Warszawa
Вулиця
Jagiellońska
Мікрорайон
Pelcowizna, Praga-Północ
Status
Будівництво триває
Кількість квартир
484
Від центру
w centrum
Всі поверхи
14

Путівник по мікрорайону Praga Północ

Praga Północ - місцевий богемний район на іншому березі річки

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.