Loading...
13408 Branded Map
Ref: 13408

Nowa Manufaktura

Tadeusza Kościuszki, Krzyki

Nowa Manufaktura, Вроцлав - квартири, які адаптуються до мінливих потреб

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Nowa Manufaktura

Hamilton May Logo Hamilton May

Nowa Manufaktura, Вроцлав - квартири, які адаптуються до мінливих потреб

Нова Мануфактура була відзначена на European Property Awards 2022-2023 Nowa Manufaktura - буд . Nowa Manufaktura - це комплекс із 3 оригінальних житлових будинків у Вроцлаві. Не можна прой...

Нова Мануфактура була відзначена на European Property Awards 2022-2023

Nowa Manufaktura - буд

.

Nowa Manufaktura - це комплекс із 3 оригінальних житлових будинків у Вроцлаві. Не можна пройти повз цю інвестицію, не поглянувши на неї. Пропозиція щодо інвестицій адресована людям, які шукають невеликі та функціональні квартири. Профіль замовника визначив планування простору в проекті. У пропозиції переважають квартири від 25м2 до 70м2. Забудовник, передбачаючи майбутні потреби клієнтів і динаміку їх житлової ситуації, спланував квартири, які гнучко адаптуються до змін, які супроводжують життя. Це більші однокімнатні квартири площею бл. 40м2, з яких при необхідності можна легко відокремити окрему спальню або приватний кабінет, щоб з відкритої студії створити функціональну двокімнатну квартиру. Ця цікава ідея значно впливає на привабливість власності Nowa Manufaktura. Квартири обладнані балконами або терасами, а деякі квартири на верхніх поверхах спокушають додатковою терасою на даху, що додає престижу інвестиції. Жителі Nowa Manufaktura можуть користуватися додатковими зручностями. Наявність камер зберігання полегшує організацію житлового простору, а двоповерховий гараж з численними паркувальними місцями вирішує проблему пошуку місця для паркування на вулиці та забезпечує захист транспортних засобів.

Розташування інвестицій Nowa Manufaktura

.

Близькість площі Ринок, вокзалу та університетів. Комплекс із трьох житлових будинків Nowa Manufaktura розташований на перехресті вулиць Ген. Тадеуша Костюшко та Ген. Казімежа Пуласького в Олавському передмісті, у районі Кшикі. Відстань 1,5 км відділяє інвестицію від Ринкової площі Вроцлава, бл. 800 м від центрального залізничного вокзалу та торгового центру Wroclavia з сучасною станцією метро. Все це робить розташування дуже привабливим для людей, які часто подорожують і люблять активно насолоджуватися культурною пропозицією центру міста. Вибір цього місця вписується в концепцію життя в місті великих можливостей і невеликих відстаней - мешканці Nowa Manufaktura знайдуть все необхідне для комфортного проживання в межах пішої доступності.

Nowa Manufaktura - історична довідка

.

На місці, де була побудована Нова Мануфактура у Вроцлаві, колись був автомобільний завод. Цей факт не залишив байдужим творців інвестиції. Посилання на коріння відображено в надзвичайно оригінальному фасаді будівлі, який дещо нагадує протектор автомобільної шини. Цей нетрадиційний дизайн був відзначений на конкурсі European Property Awards 2022-2023, в якому інвестиція була названа найкрасивішим житловим будинком у Польщі.

Деталі нерухомості

Ref: 13408
Місто
Wrocław
Вулиця
Tadeusza Kościuszki
Мікрорайон
Przedmieście Oławskie, Krzyki
Status
Існуючий
Кількість квартир
312
Від центру
w centrum
Всі поверхи
10

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.