Loading...
13411 Branded Map
Ref: 13411

Osiedle Centauris

Ślężna, Krzyki

Маєток Кентавріс - неосучасна забудова в привабливому місці

Переглянути актуальні пропозиції в
Osiedle Centauris:

Hamilton May Logo Hamilton May

Маєток Кентавріс - неосучасна забудова в привабливому місці

Маєток Кентавра у Вроцлаві . Комплекс Centauris був побудований на перехресті вулиць Ślężna, Działkowa та Viktora Bross у Вроцлаві. Цей комплекс із 13 житлових будинків у неомодерністськом...

Маєток Кентавра у Вроцлаві

.

Комплекс Centauris був побудований на перехресті вулиць Ślężna, Działkowa та Viktora Bross у Вроцлаві. Цей комплекс із 13 житлових будинків у неомодерністському стилі був завершений у 2016 році. «Центавріс» пропонує широкий вибір невеликих квартир та майстер-люкс. І ті, хто шукає меншу квартиру, і ті, хто віддає перевагу більшій кількості кімнат і простору в великих квартирах, створять тут будинок своєї мрії. Кожне житло було спроектовано з особливою ретельністю, подбавши про просторі та облаштовані інтер’єри та високий комфорт проживання майбутніх мешканців. Квартири в Centauris оснащені балконом або терасою, що додає їм привабливості. Centauris адаптований до потреб людей з обмеженими можливостями. Будинки обладнані малошумними ліфтами, які виходять до дворівневого підземного гаража.

Розташування інвестиції Centauris

.

Кжики — колишній район Вроцлава, розташований у південній частині міста. Дві головні вулиці Krzyki, які з'єднують його з центром міста, це Powstańców Śląskich Street і Ślężna Street, де розташована інвестиція. Тут також розташований центральний вокзал Вроцлава. Завдяки дуже хорошому зв'язку добиратися на роботу, на ділову зустріч або в торговий центр зручно і швидко. Пропозиція квартир у Centauris Investment також є цікавою пропозицією для студентів - до економічного університету чи медичної академії можна дістатися за кілька хвилин. Поруч з інвестицією є 3 парки, великі велосипедні та пішохідні доріжки. Сусідство з Агуапарком і фітнес клубом дають можливість активно проводити час поруч з домом.

Маєток Центавр - додаткова інформація

.

Маєток «Центавр» пропонує мешканцям такі зручності, як власний дитячий майданчик, пункти обслуговування, підземний паркінг та елементи міської зелені. Маєток знаходиться під наглядом і цілодобовою охороною, тому мешканці відчувають спокій і високий рівень безпеки своїх квартир.

Деталі нерухомості

Ref: 13411
Місто
Wrocław
Вулиця
Ślężna
Мікрорайон
Gaj, Krzyki
Status
Існуючий
Кількість квартир
464
Від центру
w centrum
Всі поверхи
8

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.