Loading...
13422 Branded Map
Ref: 13422

Wille Chorowice

Chorowice, Chorowice 197

Сучасний будинок

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Wille Chorowice

Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасний будинок

Про інвестиції Wille Chorowice – це унікальний житловий комплекс сучасних вілл, розташований на мальовничій околиці Кракова. У рамках цієї інвестиції формуються 23 будівлі, кожна з ...

Про інвестиції

Wille Chorowice – це унікальний житловий комплекс сучасних вілл, розташований на мальовничій околиці Кракова.

У рамках цієї інвестиції формуються 23 будівлі, кожна з яких складається з двоповерхової житлової площі, продумано об’єднаної з гаражем. Проект черпає натхнення з сільського стилю класичного сараю, створюючи сучасний комплекс, де сильний акцент зроблено на енергоефективних та функціональних рішеннях, які створені для підвищення комфорту мешканців та збереження навколишнього середовища.

Кожна вілла буде оснащена ґрунтовим тепловим насосом, який забезпечує підігрів підлоги, системою вентиляції з рекуперацією тепла, засобами для кондиціонування повітря та фотоелектричними установками, а також інтелектуальною системою управління будинком.

Місцезнаходження

Хоровіце – це гарне село, розташоване на північних схилах Велицького Поґуже, на висоті від 280 до 400 метрів над рівнем моря. Це чарівне місце знаходиться всього в 14 кілометрах від центру Кракова. Переважне житло для однієї сім'ї в цьому чудовому районі створює унікальну та привабливу атмосферу.

Одна з головних сильних сторін проекту полягає в його пишній зелені, далеко від міської суєти. Тут можна відпочити серед мальовничих лугів, ніжного шелесту листя на деревах і мелодійного співу птахів. Крім того, на невеликій відстані ви знайдете різні зони відпочинку, такі як парк Могиляни, Броначовий ліс і заповідник Цешинянка.

Деталі нерухомості

Ref: 13422
Місто
Chorowice
Вулиця
Chorowice
Мікрорайон
Chorowice 197
Status
Будівництво триває
Кількість квартир
23
Від центру
w centrum
Всі поверхи
2

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.