Loading...
13388 Branded Map
Ref: 13388

Zajezdnia Wrocław

Kręta, Śródmieście

Zajezdnia Wroclaw - затишні апартаменти в оточенні пам'ятників

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Zajezdnia Wrocław

Hamilton May Logo Hamilton May

Zajezdnia Wroclaw - затишні апартаменти в оточенні пам'ятників

Zajezdnia Wroclaw - буд Свою назву інвестиція отримала від історичної будівлі, трамвайного депо, яка примикає до інвестиції. Будівля була спроектована таким чином, щоб вписатися в історичн...

Zajezdnia Wroclaw - буд

Свою назву інвестиція отримала від історичної будівлі, трамвайного депо, яка примикає до інвестиції. Будівля була спроектована таким чином, щоб вписатися в історичний план міста Оджанське Передмістя 19 століття. Zajezdnia Wrocław – це 7-поверхова будівля з підземним паркінгом. У головному холі знаходиться рецепція з фотошпалерами, що відсилають до назви помешкання. Місця загального користування оброблені за вищим стандартом. На першому поверсі розташовані приміщення під комерційні та службові приміщення. Цікавою інвестиційною пропозицією є клуб мешканців, виділений у спільній частині будинку. Загальна кількість паркомісць передбачає можливість паркування 172 автомобілів у підземному паркінгу та біля будівлі. У багатоквартирному будинку ми знайдемо 198 житлових приміщень середньої площі - в тому числі студії та 2-х і 3-кімнатні квартири з високим потенціалом продажу, які охоче обирають орендарі.

Депо Вроцлав - розташування

Вроцлавське депо знаходиться на вул. Крета у Вроцлаві в районі Вроцлав-Середмістя. За 10 хвилин ходьби ви доберетеся до найближчої залізничної станції Wrocław Nadodrze, за 5 хвилин ви дійдете до Слов'янського парку, де розташовані біг для собак, відкритий спортзал, дитячий майданчик. Поїздка на велосипеді до площі Ринок займе 8 хвилин. На інвестиції знаходиться зупинка громадського транспорту.

Депо Вроцлав - додаткова інформація

Більшість приміщень будинку мають балкон. Деякі приміщення адаптовані до потреб людей з обмеженими можливостями за рахунок використання ширших коридорів та більших ванних кімнат.

Деталі нерухомості

Ref: 13388
Місто
Wrocław
Вулиця
Kręta
Мікрорайон
Nadodrze, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
198
Від центру
2km
Всі поверхи
6

Путівник по мікрорайону Nadodrze

Протягом останнього десятиліття Надодрже розквітло

Новий і захоплюючий, Nadodrze процвітав завдяки своєму нетрадиційному характеру і в процесі зачарував нову демографію молодих, заможних професіоналів.

Новий і захоплюючий, Nadodrze процвітав завдяки своєму нетрадиційному характеру і в процесі зачарував нову демографію молодих, заможних професіоналів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.