Loading...
4702 Branded Map
Ref: 4702

19 Dzielnica

Kolejowa, Wola

Продаж та оренда квартир в престижному інвестиційному комплексі "19 Dzielnica" в центрі Варшави

Переглянути актуальні пропозиції в
19 Dzielnica:

Hamilton May Logo Hamilton May

Продаж та оренда квартир в престижному інвестиційному комплексі "19 Dzielnica" в центрі Варшави

Гамільтон Мей представляє найбільше нове поселення від надійного забудовника PRO LIBRA, у справді ідеальному місці - безпосередньо біля побудованої 2-ї лінії метро, Daszyńskiego кільця....

Гамільтон Мей представляє найбільше нове поселення від надійного забудовника PRO LIBRA, у справді ідеальному місці - безпосередньо біля побудованої 2-ї лінії метро, Daszyńskiego кільця.


19 Dzielnica Investment

Проект отримав численні нагороди, такі як «Кращий житловий комплекс Польщі - 2000-2012» і був номінований на «Mies van der Rohe Award 2013» - офіційну архітектурну премію ЄС.

«19 Dzielcica» спроектовано престижним архітекторським агентством «JEMS Architekci» та розроблено компанією BUDIMEX SA.

Інвестиція має дуже унікальний дизайн і має великі скляні стіни разом з дерев’яними панелями. Інвестиційний фасад створює унікальне поєднання необробленої форми та теплого натурального дерева. На верхніх поверхах є скляні тераси. Дерев'яні жалюзі плісе закривають лоджії.

Перша черга інвестицій була завершена в 2011 році і включає 2 будівлі з комерційними приміщеннями, розташованими на перших поверхах. Вся інвестиція складатиметься з 10 будинків і 1700 квартир, розбудованих у 6 етапів.

Інвестиція особливо сподобається тим, хто цінує сучасні та розкішні квартири, водночас тягне до міського способу життя.


Розташування 19 Dzielnica

Споруди, зведені під час 1-ї черги забудови, розташовані між вулицями Сієнна та Колєєва, в районі розвитку центру міста, безпосередньо біля нової станції метро Rondo Daszyńskiego.

Близькість центру міста та розвинена мережа громадського транспорту, безперечно, плюс. Поруч розташовані численні школи, магазини, ресторани, музеї, клуби, аптеки, автозаправні станції та інші послуги.


Апартаменти на 19 Dzielnica

Квартири пропонуються в різних розмірах, починаючи від одномісних квартир (близько 30 м2) до 5-кімнатних (близько 115 м2).


Загальна інформація

Інвестиція ідеально підходить для тих, хто планує придбати квартиру як інвестицію, а також для тих, хто шукає квартиру для комфортного та розкішного життя - прямо в центрі міста.

Деталі нерухомості

Ref: 4702
Місто
Warszawa
Вулиця
Kolejowa
Мікрорайон
Wola
Status
Існуючий
Кількість квартир
300
Від центру
w centrum
Всі поверхи
8

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.