Loading...
12776 Branded Map
Ref: 12776

ATAL Residence

Zabłocie, Podgórze

ATAL Residence - нова інвестиція в модному районі Заблоце

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті ATAL Residence

Hamilton May Logo Hamilton May

ATAL Residence - нова інвестиція в модному районі Заблоце

Інвестиції Atal Residence – це нова інвестиція, яка складається з кількох етапів. Перші два етапи служать в основному житловим цілям і пропонують доступ до комерційних приміщень, розташованих...

Інвестиції

Atal Residence – це нова інвестиція, яка складається з кількох етапів. Перші два етапи служать в основному житловим цілям і пропонують доступ до комерційних приміщень, розташованих на перших поверхах. Будівлі були побудовані на території колишньої фабрики Miraculum і завдяки своїй елегантній та сучасній архітектурі ідеально відповідають унікальному характеру всього району. Проектувальники комплексу врахували різноманітні очікування його майбутніх мешканців. Інвестиція пропонує квартири різної площі; від однієї до чотирьох кімнат. Усі приміщення спроектовані зручно, щоб забезпечити максимальну функціональність. Інвестиція також обладнана всіма зручностями для людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями. Для всіх мешканців доступні безшумні ліфти та підземний паркінг.

Atal Residence IV – це унікальний проект, який включає в себе стару відновлену будівлю, яка раніше функціонувала як частина косметичної фабрики Miraculum. Проект має численні сучасні рішення зі збереженням історичного характеру забудови (збережено багато історичних архітектурних елементів та орнаментів). Ця частина інвестицій включатиме 21 офісне та комерційне приміщення, яке завдяки великій різноманітності площ (від 22,14 м2 до 514,01 м2) ідеально підійде як для малих, так і для великих компаній.

Місцезнаходження

Інвестиція розташована в популярному районі Заблоце, який динамічно розвивається, поблизу річки Вісла та вулиці Перемишлова. Район пропонує доступ до великої мережі велосипедних і пішохідних доріжок. Котлярський міст забезпечує швидкий доступ до Гжеґожецького кільця, а сусідній Повстанцов Шлезьких міст з’єднує Подгуже з Казімєжем, а також забезпечує зручне сполучення з центром міста. Нарешті, пішохідний міст Бернатка забезпечує швидкий доступ до популярного Казімєжа.

Деталі нерухомості

Ref: 12776
Місто
Kraków
Вулиця
Zabłocie
Мікрорайон
Zabłocie, Podgórze
Status
Існуючий
Кількість квартир
334
Від центру
w centrum
Всі поверхи
8

Путівник по мікрорайону Zabłocie

Заблоцьке - сучасне постіндустріальне місто

Амбітний житловий проект, побудований навколо знаменитої фабрики Шиндлера і відмінного музею сучасного мистецтва - в постіндустріальному районі.

Амбітний житловий проект, побудований навколо знаменитої фабрики Шиндлера і відмінного музею сучасного мистецтва - в постіндустріальному районі.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.