Loading...
3766 Branded Map
Ref: 3766

Angel City

Szlak, Stare Miasto

Продаж та оренда квартир в добре зарекомендованому житловому комплексі Angel City

Переглянути актуальні пропозиції в
Angel City:

Hamilton May Logo Hamilton May

Продаж та оренда квартир в добре зарекомендованому житловому комплексі Angel City

Hamilton May пропонує різноманітні квартири на продаж в Angel City, одному з найпопулярніших житлових комплексів Кракова. Angel City користується популярністю як серед власників, так і серед інвест...

Hamilton May пропонує різноманітні квартири на продаж в Angel City, одному з найпопулярніших житлових комплексів Кракова. Angel City користується популярністю як серед власників, так і серед інвесторів, які можуть легко здавати свої квартири в оренду.

Місто Ангелів – розвиток

Angel City – це сучасний та висококласний житловий комплекс у центрі Кракова. Комплекс був завершений у 2009 році та включає близько 350 квартир. Зручності включають охорону та цілодобові послуги носія, ліфти, загальний двір та підземний гараж. У комплексі є тренажерний зал, а також магазини та інші послуги.

Розташування Angel City

Готель Angel City розташований у центрі Кракова, неподалік від торгового центру Galeria Krakowska та центрального залізничного вокзалу (Dworzec Główny), а також за декілька хвилин ходьби від Староміської площі. Розташування біля залізничного вокзалу забезпечує мешканцям швидкий і легкий доступ до громадського транспорту, що забезпечує сполучення з містом і регіоном, у тому числі легкий доступ до Краківського бізнес-парку регулярними поїздами.

Квартири в Енджел Сіті

Висока якість забудови Angel City є прикладом престижу сучасних квартир. Квартири доступні в різних конфігураціях, таких як невеликі студії (25 м2), однокімнатні (40-50 м2), двокімнатні (80 м2) апартаменти та ексклюзивні пентхауси, розташовані на верхніх поверхах, з терасами, вкритими травою.

Загальна інформація про Angel City

Наявність квартир в Angel City може змінюватися в залежності від поточного попиту. Оскільки кількість квартир у Angel City значна, Hamilton May завжди може надати своїм клієнтам широкий вибір пропозицій. Angel City користується особливою популярністю серед корпоративних та бізнес-орендаторів, а також експатів під час перебування в Кракові.

Деталі нерухомості

Ref: 3766
Місто
Kraków
Вулиця
Szlak
Мікрорайон
Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
350
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.