Loading...
13386 Branded Map
Ref: 13386

Angel City

Walońska, Krzyki

Angel City - квартири преміум сегменту у Вроцлаві

Переглянути актуальні пропозиції в
Angel City:

Hamilton May Logo Hamilton May

Angel City - квартири преміум сегменту у Вроцлаві

Angel City - буд Angel City – це житлова інвестиція з додатковою комерційно-сервісною функцією, яка характеризується якісною обробкою місць загального користування та увагою до деталей. Пр...

Angel City - буд

Angel City – це житлова інвестиція з додатковою комерційно-сервісною функцією, яка характеризується якісною обробкою місць загального користування та увагою до деталей. Проект отримав титул „Dolnośląska Budowa Roku 2021” у категорії житлового та службового будівництва. Природу Angel City оцінять поціновувачі комфорту життя. У холі закладу працює цілодобова охорона, а також є станція для зарядки електромобілів. Двоколісні можна безпечно зберігати у кімнаті для велосипедів. Були й атракціони, призначені лише для закладів найвищого рівня – фітнес та SPA зони. Власники та орендарі приміщень можуть приємно проводити вільний час серед доглянутих зелених насаджень у внутрішньому дворику інвестиції та насолоджуватися разом з дітьми на відкритому ігровому майданчику.

Angel City - локація

Angel City – це інвестиція, місцезнаходження якої було ретельно продумано та адаптовано до очікувань клієнтів на ринку нерухомості преміум-класу. Він характеризується влучним поєднанням доступності атрибутів великого міста та переваг, що випливають із близькості зелених та прогулянкових зон набережної річки Олава, якими мешканці можуть насолоджуватися щодня. У безпосередній близькості від інвестиції знаходиться кампус Вроцлавського університету науки і техніки, Plac Grunwaldzki та Plac Dominikański. Численні трамвайні та автобусні лінії ефективно доставлять мешканців у будь-який район Вроцлава.

Angel City - додаткова інформація

Проект було реалізовано в дусі екологічної свідомості, рослинність, висаджена на даху інвестиції, оптимізує енергоефективність об’єкта, утримує дощову воду та сприяє біорізноманіттю. Застосування міцних і легко миються оздоблювальних матеріалів продовжить термін їх служби, відстрочивши необхідність ремонту. Резиденти інвестиції можуть розраховувати на цікаві зручності в зонах загального користування об'єкта, наприклад, приватну фітнес і SPA зону або простору ігрову кімнату для дітей, які доступні лише мешканцям. Паркувальні місця для автомобілів розташовані в триповерховому підземному паркінгу.

Деталі нерухомості

Ref: 13386
Місто
Wrocław
Вулиця
Walońska
Мікрорайон
Przedmieście Oławskie, Krzyki
Status
Існуючий
Кількість квартир
370
Від центру
2km
Всі поверхи
10

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.