Loading...
13379 Branded Map
Ref: 13379

Angel River

Generała Romualda Traugutta, Krzyki

Річка Ангел - 17 рівнів над річкою у Вроцлаві, місті 100 мостів

Переглянути актуальні пропозиції в
Angel River:

Hamilton May Logo Hamilton May

Річка Ангел - 17 рівнів над річкою у Вроцлаві, місті 100 мостів

Angel River - про інвестиції Angel River був побудований в 2018 році. Цей елітний багатоквартирний будинок пропонує квартири різної площі з балконами та терасами, площа яких від 22 м2 ...

Angel River - про інвестиції

Angel River був побудований в 2018 році. Цей елітний багатоквартирний будинок пропонує квартири різної площі з балконами та терасами, площа яких від 22 м2 до 118 м2. З будівлі відкривається дивовижний вид на Вроцлав. Об’єкт пропонує громадську фітнес та SPA зону з фінською сауною, паровою сауною та джакузі, ігровою кімнатою для дітей та іншими зручностями, які роблять апартаменти привабливою інвестицією для довгострокової та короткострокової оренди. Безпека забезпечується охороною, за об'єктом ведеться спостереження.

Анхель Рівер - розташування

Апартаменти Angel River розташовані біля Вроцлавського університету науки і техніки на річці Олава, на одній із найстаріших вулиць Вроцлава - Траугутта, неподалік від музею Гідрополіс. У межах пішої досяжності розташовані Plac Grunwaldzki, Plac Dominikański, Ринкова площа та Головний залізничний вокзал.

Angel River - додаткова інформація

Розташування закладу вздовж набережної річки Олава, між центром і зонами відпочинку, робить його ідеальним місцем для проживання вимогливих людей. Власники та орендарі апартаментів Angel River у Вроцлаві мають у своєму розпорядженні міську велосипедну станцію, велосипедну кімнату, станцію для зарядки електромобілів, підземний паркінг на 360 автомобілів, а також торговельні та сервісні точки.

Деталі нерухомості

Ref: 13379
Місто
Wrocław
Вулиця
Generała Romualda Traugutta
Мікрорайон
Przedmieście Oławskie, Krzyki
Status
Існуючий
Кількість квартир
341
Від центру
w centrum
Всі поверхи
17

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.