Loading...
13332 Branded Map
Ref: 13332

Angel Stradom

Stradomska, Stare Miasto

Angel Stradom - розкішна інвестиція в краківському районі Казімєж

Переглянути актуальні пропозиції в
Angel Stradom:

Hamilton May Logo Hamilton May

Angel Stradom - розкішна інвестиція в краківському районі Казімєж

Ангел Страдом Angel Stradom є одним із найновіших розробок, наданих інвестором, відомим у Angel City, Angel Wawel та Angel Plaza у Кракові. Ця розкішна будівля оточена історичними багатокв...

Ангел Страдом

Angel Stradom є одним із найновіших розробок, наданих інвестором, відомим у Angel City, Angel Wawel та Angel Plaza у Кракові. Ця розкішна будівля оточена історичними багатоквартирними будинками, серед модних бутиків, вишуканих ресторанів і унікальних апартаментів.

Ангел Страдом

Angel Stradom складається з двох будівель - житлової частини на 133 квартири та готельної частини під назвою Stradom House. Резиденти мають можливість приєднатися до ексклюзивного Wellness - Spa Sól, обладнаного 20-метровим басейном і тренажерним залом. Зручності включають цілодобову стійку реєстрації, охорону та моніторинг. Великою перевагою інвестиції є безпечна парковка всередині будівлі, а також необов'язкове складське приміщення.

Для забезпечення комфорту мешканців квартири призначені лише для покупців та довгострокових орендарів.

Angel Stradom - локація

Angel Stradom реалізується в одній із найпрестижніших частин Кракова: на межі Старого міста та Казімєжа, на вулиці Страдомській. Розташування забезпечує доступ до найважливіших культурних пам'яток міста та легке сполучення з усіма районами Кракова, тому воно відповідатиме очікуванням любителів міського способу життя.

Квартири в комплексі Angel Stradom

У будинку 133 квартири різної площі, до 250 кв. Апартаменти мають вихід на балкон, підігрів підлоги та кондиціонер є стандартними. Приклади одиниць перераховані нижче:

  • двокімнатні квартири площею 40-54 м2
  • трикімнатна квартира площею близько 80 м2
  • чотирикімнатна квартира площею близько 100 м2

Усі зацікавлені сторони можуть звертатися до Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 13332
Місто
Kraków
Вулиця
Stradomska
Мікрорайон
Stradom, Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
133
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.