Loading...
6509 Branded Map
Ref: 6509

Apartamenty Antracita

Piastowska, Zwierzyniec

Розкішні апартаменти в справді ексклюзивному місці

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Apartamenty Antracita

Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішні апартаменти в справді ексклюзивному місці

Інвестиція Atracita Apartments складається з 2 сучасних будівель, розташованих у безпосередній близькості від Блоні. Atracita Apartments - це стриманий комплекс, завершений у 2015 році. У дв...

Інвестиція Atracita Apartments складається з 2 сучасних будівель, розташованих у безпосередній близькості від Блоні.

Atracita Apartments - це стриманий комплекс, завершений у 2015 році. У двох сучасних 3-х поверхових будинках розміщено 8 ексклюзивних квартир під індивідуальну обробку. Будинки були розроблені за сучасним дизайном і стануть довгостроковою інвестицією. Помешкання оснащені кондиціонером, зчитувачем магнітних карток і відеодомофоном. Крім того, кожна квартира оснащена системою дистанційного керування (контроль опалення та сигналізації, а також інші функції), якою можна керувати за допомогою смартфона. Особливу увагу дизайнери приділили тому, щоб квартири були екологічно чистими та економними – застосовані рішення обов’язково задовольнять вимоги навіть найвибагливіших клієнтів.

Місцезнаходження

Інвестиція розташована на вулиці Piastowska, неподалік від Błonia та престижного району Wola Justowska. Йорданський парк, а також два знамениті кургани - Костюшко і Пілсудського також знаходяться в межах легкої досяжності. Розташування забезпечує зручний доступ до центру міста - тут спокійно та комфортно жити. Місцева інфраструктура добре розвинена, але все ще можна отримати доступ до всіх магазинів та послуг, уникаючи надмірного скупчення людей. Нарешті, поруч із забудовою проходять маршрути багатьох ліній громадського транспорту.


Вся інвестиція пропонує 8 розкішних квартир різного розміру, від 91м2 до 133м2. З кожного помешкання є вихід на терасу та балкон.

Деталі нерухомості

Ref: 6509
Місто
Kraków
Вулиця
Piastowska
Мікрорайон
Zwierzyniec
Status
Існуючий
Кількість квартир
10
Від центру
w centrum
Всі поверхи
4

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.