Loading...
10925 Branded Map
Ref: 10925

Apartamenty Skawińska 18

Skawińska, Stare Miasto

Skawińska 18 Apartments - сучасний та затишний житловий будинок

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Apartamenty Skawińska 18

Hamilton May Logo Hamilton May

Skawińska 18 Apartments - сучасний та затишний житловий будинок

Skawińska 18 – це сучасний житловий будинок, розташований у західній частині вулиці Skawińska у Кракові. Будівля розташована в безпосередній близькості від Інфлянського бульвару та барокового монастир...

Skawińska 18 – це сучасний житловий будинок, розташований у західній частині вулиці Skawińska у Кракові. Будівля розташована в безпосередній близькості від Інфлянського бульвару та барокового монастиря «Na Skałce», за 0,8 км від Королівського замку Вавель, за 1,4 км від Головної площі з залою Сукенніце та костелом Св. Марії та за 0,5 км від історичного Казімєжа. район. Характер і форма забудови вдало інтегровані в її історичне оточення. Цей унікальний район на карті міста Кракова пропонує усамітнення з усім комфортом повсякденного життя в центрі міста. Це також дуже хороша інвестиція.

Місцезнаходження

Привабливе розташування інвестиції пропонує краєвиди на бульвари Вісли, а також на гори Татри (з хорошою видимістю). Комплекс знаходиться в центральному та престижному районі Середмістя, в безпосередній близькості від найважливіших міських установ, культурних, наукових і розважальних центрів, а також Віслинських бульварів - справжнього анклаву тиші та зелені. Інвестиція поєднує сучасні технології з найвищою якістю оздоблювальних матеріалів, створюючи неповторне відчуття елегантності та комфорту.

Опис квартир

Skawińska 18 – це 6-ти поверхова будівля, яка містить 15 розкішних квартир площею від 42м2 до 110м2, а також дворівневий підземний гараж з ліфтом та комерційне приміщення, яке є чудовим вибором для юридичної фірми, нотаріуса. кабінет, стоматологічний кабінет, студія краси тощо. Квартира на першому поверсі має зелену терасу, а всі інші квартири на верхніх поверхах мають балкони, тераси або зимові сади. Інвестиція є дуже унікальною пропозицією для тих, хто хоче насолоджуватися високоякісним життям у центрі міста, проживаючи в затишному, тихому та спокійному районі, оточеному зеленню бульварів Вісли та прекрасної річки.

Деталі нерухомості

Ref: 10925
Місто
Kraków
Вулиця
Skawińska
Мікрорайон
Kazimierz, Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
15
Від центру
2km
Всі поверхи
5

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Kazimierz

Казімєж - улюблений як краков'янами, так і туристами

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.