Loading...
4590 Branded Map
Ref: 4590

Apartamenty Grzybowska 4

Grzybowska, Śródmieście

Grzybowska 4 квартири - інтригуюча забудова в центрі ділового району столиці

Переглянути актуальні пропозиції в
Apartamenty Grzybowska 4:

Hamilton May Logo Hamilton May

Grzybowska 4 квартири - інтригуюча забудова в центрі ділового району столиці

Hamilton May представляє один із найінтригуючих житлових об’єктів у Варшаві – Grzybowska 4, розташований у самому центрі ділового району столиці. Гжибовська 4 забуд Гржибовська ...

Hamilton May представляє один із найінтригуючих житлових об’єктів у Варшаві – Grzybowska 4, розташований у самому центрі ділового району столиці.


Гжибовська 4 забуд

Гржибовська 4 – це U-подібна будівля, спроектована агенцією «Hermanowicz Rewski MWH Architekci».

Інвестиція є чудовим прикладом сучасної архітектури - головна споруда має різну висоту та відкривається в бік парку. Дві 17-поверхові вежі, розташовані на північній стороні інвестиції, надають всьому комплексу унікальний характер - вони також сусідять з Міровським парком. Крила будинку виходять перпендикулярно до вулиці Гржибовської і мають 7 поверхів.

Керамічні сонцезахисні жалюзі надають цій досить масивній будівлі нотку легкості. Вночі будівлю підсвічують, щоб підкреслити її архітектурні якості.

Комплекс має зелене патіо, фонтан і сади, які належать квартирам, розташованим на першому поверсі. Красивий внутрішній двір є досить великим у порівнянні з іншими сучасними забудовами - крила будівлі розташовані на відстані 38 метрів одна від одної, а довжина внутрішнього двору - 77 метрів.

Будівля має 2 рівня підземного паркінгу на 478 паркомісць. На даху гаража розкинувся сад із великими бетонними вазонами, високими березами та кущами. Дизайн зелених насаджень здійснило спеціалізоване агентство «urabandesign».

Нерухомість розроблена компанією Dom Development.


Адреса: Grzybowska 4

Помешкання розташоване на престижній вулиці Гржибовська, неподалік від головних магістралей Варшави, таких як Центральний залізничний вокзал і метро. Також поруч є зупинки громадського транспорту. Палац культури і науки, а також торговий центр Złote Tarasy розміщені лише за декілька хвилин ходьби.


Апартаменти на Grzybowska 4

Весь комплекс складається з 287 квартир, у тому числі 5 пентхаусів. Пропоновані квартири мають різні розміри та мають від 38 м2 до 250 м2 загальної площі. Ціна нерухомості також різна, коливається від 12 000 злотих до 29 500 злотих за м2.

У квартирах високі стелі (287 см) та вікна (240 см). Незважаючи на те, що будівля розташована на вулиці Гржибовській, в квартирах тихо: вікна мають підвищену звукоізоляцію, а тераса додатково захищена відкидними скляними панелями.

Комплекс також має 4000 м2 комерційних площ, які в основному розташовані на стороні вулиці Гржибовської.

Деталі нерухомості

Ref: 4590
Місто
Warszawa
Вулиця
Grzybowska
Мікрорайон
Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
287
Від центру
w centrum
Всі поверхи
17

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.