Loading...
4616 Branded Map
Ref: 4616

Apartamenty Na Powiślu

Leona Kruczkowskiego, Śródmieście

Na Powiślu Apartaments - розкішний комплекс у центрі Варшави

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Apartamenty Na Powiślu

Hamilton May Logo Hamilton May

Na Powiślu Apartaments - розкішний комплекс у центрі Варшави

Hamilton May представляє розкішний житловий комплекс Na Powislu, унікальне місце, розташоване в самому серці Варшави. Про Na Powislu Апартаменти Na Powiślu дозволять вам заново ...

Hamilton May представляє розкішний житловий комплекс Na Powislu, унікальне місце, розташоване в самому серці Варшави.


Про Na Powislu

Апартаменти Na Powiślu дозволять вам заново відкрити для себе атмосферу старої, елегантної Варшави. П’ять затишних багатоквартирних будинків, спроектованих однією з найкращих польських архітектурних студій Kuryłowicz & Associates, вражають нотами благородного арт-деко та варшавського модернізму, огорнуті чіткими формами та ідеальною обробкою. Інвестиція оточена живоплотом, що непомітно виділяє його з навколишнього середовища. Між ними створено внутрішній сад – зелений анклав, недоступний для транспорту, з підсвічуванням, що створює настрій уздовж алей, і безпечним ігровим майданчиком для дітей.

Головний вхід до садиби знаходиться в багатоквартирному будинку А1 за вул. Kruczkowskiego. В оформленні інтер'єру холу та ресепшн використані матеріали найвищого класу: дорогоцінні породи каменю, дерева та металу. Стильна елегантність місць загального користування продиктована ексклюзивними декоративними елементами, а також мансардними стелями, гранітом і шпоном в ліфтах. Квартири 139 Na Powiślu призначені для вимогливих клієнтів, які у своїх інвестиціях у нерухомість шукають комфорт, сучасні рішення та характерний характер будинку. Інтер’єри триметрової висоти освітлені великими дерев’яними вікнами. Центральна система кондиціонування з індивідуальним керуванням забезпечує оптимальну температуру в будь-який час року. Відчуття безпеки та комфорту мешканців оберігають сучасні технології: система управління будинком (BMS), власна водоочисна станція, моніторинг, відеодомофони.


Розташування Na Powislu

Стара Варшава процвітала між Віслою та Королівським трактом – саме там були побудовані Королівський замок, університет і палаци аристократії, а Новий Свят і прибережні бульвари стали традиційним місцем для недільних прогулянок. Незважаючи на плин часу, серце міста все ще б’ється між річкою та Королівським шляхом: ексклюзивні бутіки та ресторани відкриваються в Nowy Świat і Plac Trzech Krzyży, на набережній розташовані фінансові установи, урядові установи та посольства, а також виростають найцікавіші сучасні будівлі, такі як бібліотека Варшавського університету чи науковий центр Коперника. Такий престижний район разом із модернізованою інфраструктурою приваблює до Na Powiślu проекти елітного житла. Сьогодні це одне з найбажаніших місць у Варшаві.

На розі вул. Kruczkowskiego та Ludna, серед трьох парків, реалізовано інвестицію Na Powiślu. У радіусі кількох сотень метрів, так близько, що все це доступно пішки, можна легко знайти дитячі садки, хірургічні магазини та найпопулярніші варшавські ресторани та кафе. До інших районів міста зручно дістатися громадським транспортом на автобусах і трамваях, а за чверть години можна дістатися до Повісля на другій лінії метро. Тут є все необхідне для комфортного життя.


Апартаменти в Na Powislu

Будівельний стандарт передбачає 7-поверхові будинки, від двох до п'яти квартир на поверсі. Квартири доступні в різних конфігураціях і розмірах - від однокімнатних до 4-кімнатних апартаментів класу люкс (94 - 139 м2). Підпілля кожного будинку - це загальний простір для всіх мешканців будинку, що складається з: паркувальних місць, складських приміщень, підсобних і ремонтних приміщень.


Загальна інформація

Hamilton May люб'язно запрошує вас зв'язатися з нашим офісом для отримання додаткової інформації.

Деталі нерухомості

Ref: 4616
Місто
Warszawa
Вулиця
Leona Kruczkowskiego
Мікрорайон
Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
139
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.