Loading...
13333 Branded Map
Ref: 13333

Art City

Fabryczna, Grzegórzki

Мистецьке місто

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Art City

Hamilton May Logo Hamilton May

Мистецьке місто

Art City характеризується елегантними та стильними кольорами фасадів, привабливими великими лоджіями та унікальним, продуманим внутрішнім дизайном будівлі. Додатковою перевагою є внутрішній дворик з д...

Art City характеризується елегантними та стильними кольорами фасадів, привабливими великими лоджіями та унікальним, продуманим внутрішнім дизайном будівлі. Додатковою перевагою є внутрішній дворик з дитячим майданчиком на 1 поверсі. Висока якість проекту та привабливий дизайн інвестиції – це те, що відрізняє Art City.

Арт-Сіті знаходиться на перехресті Алеї Покою та вул. Fabryczna в Grzegórzki в безпосередній близькості від центру Кракова. Чудова комунікаційна доступність забезпечує ефективний доступ до наукової, комерційної та культурної пропозиції міста. Поруч з торговим центром M1 і Galeria Plaza, Kazimierz. Крім того, неподалік є зони відпочинку та спорту, такі як парк Лотніков, бульвари Вісли, тенісні корти.

Деталі нерухомості

Ref: 13333
Місто
Kraków
Вулиця
Fabryczna
Мікрорайон
Grzegórzki
Status
Існуючий
Кількість квартир
700
Від центру
w centrum
Всі поверхи
11

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.