Loading...
13389 Branded Map
Ref: 13389

Atal Towers

Generała Władysława Sikorskiego, Stare Miasto

Atal Towers - два сучасних хмарочоси, зведені над річкою Одер у центрі Вроцлава

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Atal Towers

Hamilton May Logo Hamilton May

Atal Towers - два сучасних хмарочоси, зведені над річкою Одер у центрі Вроцлава

Атал Тауерс - буд Atal Towers - це комплекс з двох престижних хмарочосів архітектурною висотою 55 м, зведених прямо на річці Одер. У рамках проекту також побудовано нижчий, 7-поверховий жи...

Атал Тауерс - буд

Atal Towers - це комплекс з двох престижних хмарочосів архітектурною висотою 55 м, зведених прямо на річці Одер. У рамках проекту також побудовано нижчий, 7-поверховий житлово-господарський будинок на Г-подібному плані, більша сторона якого паралельна річці Одер. Це ідеальна пропозиція для людей, які цінують комфорт життя у великому місті, в його центрі. Монументальні хмарочоси мають балкони або просторі лоджії з видом на Річку та Ринкову площу Вроцлава. Квартири з мезоніном, які є на верхньому поверсі, дозволяють милуватися панорамою міста. Фасад будинків виконано в світлих тонах з графітовими акцентами. Оздоблювальні елементи додають будівлі сучасний вигляд. У будинках є ліфти та зручності для людей з обмеженими можливостями.

Вежі Атал - розташування

Будівлі розташовані в престижному районі Старого міста Вроцлава, в безпосередній близькості від площі Ринок, безпосередньо біля мосту Сікорського. Це розташування дозволяє легко дістатися до багатих пропозицій міста, доступних по обидва боки річки. Мешканці Atal Towers мають у своєму розпорядженні численні зони для прогулянок, ідеальні для активного відпочинку. За 400 м є спортивний майданчик. За 140 м від Atal Towers знаходиться площа Яна Павла ІІ, від якої проходять понад 20 трамвайних і автобусних ліній, що гарантує зручний доступ практично до будь-якого району Вроцлава. Також неподалік знаходиться залізнична станція Wrocław Mikołajów, звідки також курсують потяги міжміських маршрутів, наприклад, Краків чи Варшава.

Atal Towers - додаткова інформація

Приміщення в будинку готові під ключ у варіантах стандарт, стандарт плюс або VIP. Деякі з пропонованих приміщень є двоповерховими квартирами. Деякі квартири мають дві ванні кімнати. Зберіганню сприяють камери зберігання, а в підземному гаражі передбачено 303 місця для автомобілів. Висота приміщень в залежності від поверху коливається від 2,6 м до 5,2 м. Інші назви, під якими можна знайти Atal Towers, - Sikorskiego Residential.

Деталі нерухомості

Ref: 13389
Місто
Wrocław
Вулиця
Generała Władysława Sikorskiego
Мікрорайон
Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
451
Від центру
w centrum
Всі поверхи
19

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - міжнародне місце зустрічі Вроцлава

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.