Loading...
4960 Branded Map
Ref: 4960

Atelier Residence

Bagno, Śródmieście

Розкішні апартаменти в Atelier Residence біля площі Гржибовського

Переглянути актуальні пропозиції в
Atelier Residence:

Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішні апартаменти в Atelier Residence біля площі Гржибовського

Гамільтон Мей представляє престижний житловий будинок, розташований неподалік Палацу культури і науки. Резиденція Ательє Інвестиція розроблена в 2009 році. Ця багатофункц...

Гамільтон Мей представляє престижний житловий будинок, розташований неподалік Палацу культури і науки.


Резиденція Ательє

Інвестиція розроблена в 2009 році.

Ця багатофункціональна інвестиція включає житлові, комерційні та офісні приміщення. Має 15 поверхів, а також 3 підземних рівня з великою гаражною площею. На першому та першому поверсі знаходяться комерційні та офісні приміщення. На решті поверхів розташовано 185 житлових об’єктів.

Інвестиція була завершена з використанням матеріалів найвищої якості, доступних на ринку. Головний зал і приймальня були оброблені каменем і деревом. Вся нерухомість елегантно поєднує в собі вишуканий стиль і сучасні технології. Інвестиція була відзначена численними престижними нагородами.

Інвестор - SRF Poland Sp. z oo Будівля була спроектована Анджеєм Орлінським та Войцехом Пославським з OP Architekten.


Atelier Residence - розташування

Будівля розташована на вулиці Баньо, неподалік площі Гжибовського та станції метро Świętokrzyska. Неподалік розміщені Саксонський сад, а також різноманітні кінотеатри, театри, магазини, ресторани, торговий центр Złote Tarasy та Центральний діловий район.


Atelier Residence - квартири

Доступні квартири різного розміру, починаючи від невеликих об’єктів площею 41 м2 до величезних пентхаусів площею 200 м2. Головною метою було створити унікальне відчуття простору – навіть у найменших об’єктах. Денна і нічна зони завжди розділені - більшість об'єктів має великі лоджії.


Загальна інформація

Завдяки своєму розташуванню та стандартам обробки, Atelier Residence є однією з найцікавіших пропозицій на місцевому ринку елітної нерухомості. Гамільтон Мей хотів би запросити всіх зацікавлених осіб зв'язатися з їхніми офісами для отримання більш детальної інформації.

Деталі нерухомості

Ref: 4960
Місто
Warszawa
Вулиця
Bagno
Мікрорайон
Śródmieście Północne, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
185
Від центру
1km
Всі поверхи
14

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.