Loading...
9613 Branded Map
Ref: 9613

Augustiańska Residence

Augustiańska, Stare Miasto

Резиденція Августіанська

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Augustiańska Residence

Hamilton May Logo Hamilton May

Резиденція Августіанська

Резиденція Августянська Augustianska Residence – це абсолютно новий будинок, створений на розі вулиць Węgłowa та Augustiańska, де традиції зустрічаються з сучасністю. Будівля відноситься до і...

Резиденція Августянська

Augustianska Residence – це абсолютно новий будинок, створений на розі вулиць Węgłowa та Augustiańska, де традиції зустрічаються з сучасністю. Будівля відноситься до історичних кам'яниць 19 століття. Він має традиційний фасад, оздоблений натуральним каменем на першому поверсі. Він також має велику засклену поверхню, яка підкреслює сучасний вигляд комплексу та підвищує якість життя його мешканців. Комплекс пропонує 44 одно- та дворівневих квартири з балконами та терасами. Якість інвестицій частково забезпечується використанням матеріалів найвищої якості (камінь, скляні перила) та ефективної теплоізоляції. Залізобетонна конструкція будівлі робить її дуже тихою, що підвищує відчуття приватності.

Опис квартир

Квартири оснащені різноманітними зручностями, такими як механічна вентиляція, бездротова технічна інсталяція, якою можна дистанційно керувати за допомогою мобільного телефону чи планшета, а також інтелектуальна система управління будинком, яка може бути розширена відеодомофоном. Крім того, мешканці мають можливість користуватися загальними озелененими територіями, а також користуватися послугами професійного консьєржа. Також доступні підземний гараж і крита парковка для велосипедів. У зонах загального користування є рецепція та ліфт (що веде до квартир, а також у підземний гараж). Спостереження за будівлею (також охоплює територію гаража та зовнішню частину забудови).

Місцезнаходження

Ріг вулиць Węgłowa та Augustiańska є популярним місцем зборів і одним із центрів колишнього міста Казімєж. Сьогодні ці вулиці належать до центральної частини Кракова, розташовані за 1,5 км від Головної площі та залишаються чудово пов’язаними з іншими частинами міста. Розташована неподалік Нова площа гарантує доступ до незліченних соціальних і культурних заходів. Нарешті, близькість багатьох зупинок громадського транспорту гарантує ідеальне сполучення з будь-якою частиною Кракова.

Деталі нерухомості

Ref: 9613
Місто
Kraków
Вулиця
Augustiańska
Мікрорайон
Kazimierz, Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
44
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Kazimierz

Казімєж - улюблений як краков'янами, так і туристами

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.