Loading...
11621 Branded Map
Ref: 11621

Barska 69

Barska, Dębniki

Сучасна інвестиція на вулиці Барській

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Barska 69

Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасна інвестиція на вулиці Барській

Гамільтон Мей з радістю представляє доступні для продажу квартири в новому комплексі на вулиці Барська. Нерухомість вирізняється сучасною архітектурою та численними зручностями, доступними для мешкан...

Гамільтон Мей з радістю представляє доступні для продажу квартири в новому комплексі на вулиці Барська. Нерухомість вирізняється сучасною архітектурою та численними зручностями, доступними для мешканців, такими як комерційні приміщення (розташовані на першому рівні) або загальнодоступна зелена тераса, яка буде розташована на другому поверсі комплексу. Проект включатиме житловий будинок на 9 надземних рівнів і 2-поверховий підземний гараж, в якому буде 135 квартир, а також 5 службових і 1 приміщення громадського харчування. Це ідеальна інвестиція як для сімей, так і для тих, хто купує свою першу квартиру (через широкий вибір нерухомості різного розміру). Запланована дата завершення будівництва – кінець травня 2020 року. Вулиця Барська розташована в привабливій частині Кракова, в районі Дембники, ідеально пов'язана з рештою міста. Унікальність цієї інвестиції додатково підкреслюється близькістю Вавельського замку, бульварів Вісли та конгрес-центру ICE. Ми запрошуємо всіх зацікавлених осіб зв’язатися з Hamilton May, щоб дізнатися більше.

Деталі нерухомості

Ref: 11621
Місто
Kraków
Вулиця
Barska
Мікрорайон
Dębniki
Status
Існуючий
Кількість квартир
135
Від центру
w centrum
Всі поверхи
8

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Dębniki

Dębniki – плутанина нового і старого

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.