Loading...
11525 Branded Map
Ref: 11525

Apartamenty Barska

Barska, Dębniki

Гамільтон Мей представляє відремонтований розкішний таунхаус, розташований у центрі району Дембники

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Apartamenty Barska

Hamilton May Logo Hamilton May

Гамільтон Мей представляє відремонтований розкішний таунхаус, розташований у центрі району Дембники

Гамільтон Мей представляє капітально відремонтований таунхаус на вулиці Барській. Будівля явно виділяється над усіма іншими об’єктами в цьому районі завдяки своєму класу та високій якості обробки. Буд...

Гамільтон Мей представляє капітально відремонтований таунхаус на вулиці Барській. Будівля явно виділяється над усіма іншими об’єктами в цьому районі завдяки своєму класу та високій якості обробки. Будівля була побудована на початку 20 століття і була капітально відреставрована його власниками.

Об'єкт складається з 4 рівнів, на яких розміщено 11 квартир, доступних для оренди. Апартаменти відрізняються за площею; від 37м2 до 69м2. Майбутній орендар нерухомості отримає доступ до цілого набору зручностей: тихий район, високий рівень обробки, абсолютно нові та щойно оброблені квартири, дуже конкурентоспроможна ціна, а також чарівні краєвиди, які поширюються з вікон комплексу.

Barska 13 не тільки пропонує високий стандарт розвитку, але й має чудове розташування; всього в декількох кроках від Гжегожецького кільця, з якого можна легко дістатися до будь-якого куточка міста.

Будь ласка, зв’яжіться з офісами Hamilton May, якщо у вас виникнуть додаткові запитання.

Деталі нерухомості

Ref: 11525
Місто
Kraków
Вулиця
Barska
Мікрорайон
Dębniki
Status
Існуючий
Кількість квартир
10
Від центру
1km
Всі поверхи
3

Путівник по мікрорайону Dębniki

Dębniki – плутанина нового і старого

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.