Loading...
13401 Branded Map
Ref: 13401

Browar Kleparz

Zbożowa, Krowodrza

Пивоварня Kleparz

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Browar Kleparz

Hamilton May Logo Hamilton May

Пивоварня Kleparz

Browar Kleparz – це нова забудова, розташована в центрі Кракова, у винятковому місці – на вулиці Zbożowa, поруч із Nowy Kleparz, неподалік від мальовничої частини Старого міста. Експонат забудови –...

Browar Kleparz – це нова забудова, розташована в центрі Кракова, у винятковому місці – на вулиці Zbożowa, поруч із Nowy Kleparz, неподалік від мальовничої частини Старого міста. Експонат забудови – нова будівля за зразком пивоварні ерцгерцога Габсбургів. Комплекс, доповнений двома сучасними будівлями, складається з 97 квартир і 18 комерційних приміщень. Квартири для продажу варіюються від 39,88 м2 до 102,82 м2, підходять як для сімей з дітьми, так і для інвесторів, які шукають квартири в оренду.

Новозбудовані будинки з’єднує підземний паркінг на 80 паркомісць і 38 орендарських складських місць. Історична частина Browar Kleparz обладнана унікальною зоною відпочинку для мешканців, дитячою ігровою кімнатою, тренажерним залом та кінозалом. Також є комерційні приміщення площею від 31,74 м2 до 214,69 м2, придатні для комерційної, сервісної та офісної діяльності.

Місцезнаходження

Комплекс розташований у п'ятому районі Кракова, який називається Кроводжа, який є меншою, але багатшою частиною міста. Район має різноманітну архітектуру, включаючи довоєнні багатоквартирні будинки та квартали, побудовані у другій половині 20-го століття, а також новозбудовані вілли та житлові будинки. Кроводжа є значним академічним і культурним центром Кракова з шістьма вищими навчальними закладами, кінотеатром, двома театрами, будинками та культурними центрами. Район добре сполучений з рештою міста завдяки громадському транспорту та прилеглій національній дорозі № 7.

Майбутні мешканці Browar Kleparz можуть скористатися добре розвиненою транспортною мережею. Найближчий пункт зв'язку Szpital Narutowicza розташований лише за 270 метрів від забудови.

Деталі нерухомості

Ref: 13401
Місто
Kraków
Вулиця
Zbożowa
Мікрорайон
Krowodrza
Status
Існуючий
Кількість квартир
115
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.