Loading...
13161 Branded Map
Ref: 13161

Browary Warszawskie

Grzybowska, Wola

Сучасна забудова з історичним контекстом - Browary Warszawskie

Переглянути актуальні пропозиції в
Browary Warszawskie:

Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасна забудова з історичним контекстом - Browary Warszawskie

Бровари Варшавські Інвестиція Browary Warszawskie складається з репрезентативних житлових будинків, торгових і службових приміщень та офісів, побудованих на історичній території колишньої ...

Бровари Варшавські

Інвестиція Browary Warszawskie складається з репрезентативних житлових будинків, торгових і службових приміщень та офісів, побудованих на історичній території колишньої пивоварні Haberbusch & Schiele, в районі вулиць Гржибовська, Вроня та Хлодна. Представлені квартири ідеально підходять як для проживання, так і для інвестицій.

Проект створено престижною студією JEMS Architekci. Мешканці зможуть насолоджуватися цілодобовою стійкою реєстрації та користуватися широким спектром загальнодоступних зон. Browary Warszawskie – це сучасна інвестиція, яка гарантує якісні умови життя, унікально поєднуючи динаміку міського способу життя з постіндустріальним характером району Воля, що динамічно розвивається.


Browary Warszawskie - Розташування

Інвестиція розташована на межі Середмістя та Воли, у районі міста, який найбільш динамічно розвивається. Близькість станцій метро Rondo ONZ і Rondo Daszyńskiego, а також багатьох головних магістралей Варшави забезпечує легкий доступ до всіх ключових районів Варшави та за її межами. Найважливіші офісні будівлі міста, у тому числі Warsaw Spire, Rondo 1 або поточна інвестиція біля центрального вокзалу Варсо, знаходяться лише за декілька хвилин ходьби. Більше того, усі ентузіасти нічного життя Варшави оцінять близькість багатьох найпопулярніших місць столиці.


Browary Warszawskie - Апартаменти

Вся інвестиція запропонує до 1 000 00 квадратних метрів житлової площі та різних типів квартир; від однокімнатних студій площею трохи більше 20 м2 до просторих пентхаусів площею 300 м2 - все це виконано за високими стандартами.


Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про наявні на даний момент квартири.

Деталі нерухомості

Ref: 13161
Місто
Warszawa
Вулиця
Grzybowska
Мікрорайон
Wola
Status
Існуючий
Кількість квартир
1000
Від центру
w centrum
Всі поверхи
11

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.