Loading...
13385 Branded Map
Ref: 13385

Browary Wrocławskie

Jedności Narodowej, Śródmieście

Browary Wrocławskie - атмосфера лофта в сучасному виконанні

Переглянути актуальні пропозиції в
Browary Wrocławskie:

Hamilton May Logo Hamilton May

Browary Wrocławskie - атмосфера лофта в сучасному виконанні

Вроцлавська пивоварня - буд Browary Wrocławskie — це відроджена територія колишньої пивоварні «Пясти» під наглядом реставратора пам’яток. Назви будівель привабливі і вказують на виробничі ...

Вроцлавська пивоварня - буд

Browary Wrocławskie — це відроджена територія колишньої пивоварні «Пясти» під наглядом реставратора пам’яток. Назви будівель привабливі і вказують на виробничі процеси, що здійснюються в цьому місці. До реєстру пам’яток занесено 4 будівлі: Лежаковня, Бутельковня, Стара Стайна та історична брама, а вся садиба складається з аж чотирнадцяти будинків – відновлених частин, в яких ми знайдемо квартири-мансарди та інші новозбудовані сучасні квартири. будівлі. Залежно від індивідуальних уподобань, інвестиція виправдає очікування як людей, які шукають спокою, так і тих, хто любить жити в центрі подій. Квартири в Browary Wrocławskie відрізняються продуманим плануванням і різною площею. Заклад заснований на історії, але створений в дусі сучасності. Збережений і відреставрований старий фасад і багатоповерхівки до 290 м надають інвестиції унікальну атмосферу лофта, створюючи можливість оригінального дизайну інтер'єру.

Browary Wrocławskie - розташування

Ті, хто шукає інвестиційну нерухомість, оцінять чудове розташування Броварів, яке ідеально поєднує в собі близькість галасливого міста та зон відпочинку на річці Одер. Квартири у Вроцлаві на Jedności Narodowej є інвестицією, яка користується великим інтересом орендарів. Садиба розташована на стику районів Олбін, Надодже та Клечков – у Мостах Варшавських над Одрою. До Ринкової площі або Грюнвальдської площі можна дістатися громадським транспортом лише за 15 хвилин.

Browary Wrocławskie - додаткова інформація

Окрім житлових приміщень з балконами та терасами, маєток пропонує різноманітні комерційні та службові приміщення, супермаркет, гастрономію з пивними садами, що ставить інвестицію в список багатофункціональних проектів, які користуються зростаючою популярністю серед інвесторів. Chillout room – це відповідь на потреби сусідської інтеграції – місце зустрічі, де можна позувати та реалізовувати спільні проекти, поруч із домом, але за межами його приватності.

Деталі нерухомості

Ref: 13385
Місто
Wrocław
Вулиця
Jedności Narodowej
Мікрорайон
Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
1000
Від центру
w centrum
Всі поверхи
8

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Śródmieście - серце розваг, освіти та бізнесу

Зроблений ще кращим завдяки тому, що межує з жахливо красивим Соборним островом в одному кутку та мальовничим зоопарком в іншому, Середмістя має захоплюючу динаміку, якій здається непереборною.

Зроблений ще кращим завдяки тому, що межує з жахливо красивим Соборним островом в одному кутку та мальовничим зоопарком в іншому, Середмістя має захоплюючу динаміку, якій здається непереборною.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.