Loading...
13286 Branded Map
Ref: 13286

Casa Bella Development Finance Europe

Zwycięzców, Praga Południe

Елегантний і спокійний інвестиційний будинок, розташований у Саска Кепа, лише за 10 хвилин від центру міста

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Casa Bella Development Finance Europe

Hamilton May Logo Hamilton May

Елегантний і спокійний інвестиційний будинок, розташований у Саска Кепа, лише за 10 хвилин від центру міста

Zwyięzców 63 – це унікальний, елегантний та інтимний житловий будинок, розташований в одному з найчарівніших районів Варшави – Saska Kępa, розроблений відомою студією JEMS Architekci. Z...

Zwyięzców 63 – це унікальний, елегантний та інтимний житловий будинок, розташований в одному з найчарівніших районів Варшави – Saska Kępa, розроблений відомою студією JEMS Architekci.


Zwycięzców 63

Zwycięzców 63 – це чудова інвестиція, створена для тих, хто цінує мир, спокій та елегантність. Інвестиція складається з житлового будинку високого стандарту - він був оброблений якісним натуральним каменем і має великі панорамні вікна, а також балкони та тераси. Внутрішній зелений дворик разом із громадською площею доступний для всіх мешканців.


Zwycięzców 63 - Розташування

Інвестиція розташована в дуже репрезентативному районі Саска Кемпа, поблизу парку Скаришевського. Навколишні вулиці та зелені площі пропонують спокій і тишу, забезпечуючи комфортний доступ до самого центру міста та ідеальне поєднання всіх смаків міського способу життя. Місцева мережа громадського транспорту складається з численних автобусів і трамваїв. Крім того, в районі є повністю розвинена комерційна інфраструктура, включаючи магазини, банки, ресторани, мовні школи та місця для активного відпочинку, такі як фітнес-клуби та тренажерні зали.


Zwycięzców 63 - Апартаменти

Апартаменти дуже функціонально розташовані та мають чітко розділені денну та приватну зони. Значна, вище середньої висоти приміщень робить їх дуже просторими. Можливе вільне розміщення квартир.


Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про наявні на даний момент квартири.

Деталі нерухомості

Ref: 13286
Місто
Warszawa
Вулиця
Zwycięzców
Мікрорайон
Praga Południe
Status
Існуючий
Кількість квартир
45
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.