Loading...
9644 Branded Map
Ref: 9644

Casa Feliz

Żabiniec, Prądnik Biały

Щасливий будинок

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Casa Feliz

Hamilton May Logo Hamilton May

Щасливий будинок

Casa Feliz - це добре продуманий житловий масив, що характеризується сучасністю та функціональністю. Послідовні етапи забудови реалізовані таким чином, щоб забезпечити архітектурну цілісність всього к...

Casa Feliz - це добре продуманий житловий масив, що характеризується сучасністю та функціональністю. Послідовні етапи забудови реалізовані таким чином, щоб забезпечити архітектурну цілісність всього комплексу. Проект привертає увагу елегантною простотою, вміло поєднаною з численними зручностями та функціональними рішеннями. Забудова складається з кількох будівель різної кількості поверхів. Їхні білі фасади прикрашені унікальними дерев’яними елементами, які надають індивідуального характеру комплексу та викликають асоціації з сучасною скандинавською архітектурою.
Зелені насадження відіграють важливу роль у ландшафті забудови. Проект передбачає створення просторих зон відпочинку для мешканців забудови та заповнення їх газонами та чагарниками.

Жабінець є одним із найпривабливіших і найпопулярніших куточків Кракова. Це чудове розташування забезпечує швидкий доступ як до центру міста, так і до головної площі, залишаючись поруч із багатьма зеленими зонами відпочинку. Місцева інфраструктура комплексу включає в себе багато торговельних/сервісних точок, а також зручний доступ до громадського транспорту.

Гамільтон Мей запрошує всіх зацікавлених сторін зв’язатися зі своїми агентами з нерухомості та домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 9644
Місто
Kraków
Вулиця
Żabiniec
Мікрорайон
Prądnik Biały
Status
Існуючий
Кількість квартир
499
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.