Loading...
4303 Branded Map
Ref: 4303

Chancard Residence

Bartosza Głowackiego, Bronowice

Оренда та продаж квартир в Chancard Residence Investment

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Chancard Residence

Hamilton May Logo Hamilton May

Оренда та продаж квартир в Chancard Residence Investment

Chancard Residence – це сучасний житловий будинок, розташований у північно-західній частині Кракова, на вулиці Głowackiego – у дуже бажаному районі Krowodrza. Опис інвестиції Ch...

Chancard Residence – це сучасний житловий будинок, розташований у північно-західній частині Кракова, на вулиці Głowackiego – у дуже бажаному районі Krowodrza.


Опис інвестиції

Chancard Residence був побудований в 2010 році. Його шість поверхів займають квартири різної площі від 34 до 150 м2. Будівля оточена зеленню - є навіть дитячий майданчик. Для комфорту та безпеки мешканців вся територія огороджена та охороняється. У будинку є ліфти та підземний паркінг.


Місцезнаходження

Резиденція Chancard розташована на вулиці Głowackiego - такій бажаній для жителів та інвесторів Krowodrza (північно-західна частина Кракова, 2,5 км від Старого міста). Розташування є привабливим з багатьох причин: воно знаходиться в безпосередній близькості від центру міста (куди можна дістатися громадським транспортом і на автомобілі), воно також дозволяє легко дістатися до автомагістралі А4, а також до аеропорту Баліце та бізнес-парку Кракова. Інвестиція розташована в спокійному та тихому районі, на комфортній відстані від прилеглих жвавих вулиць.


Опис апартаментів Chancard Residence

У Chancard Residence доступний широкий вибір квартир - починаючи від 34 м2 і закінчуючи верхньою лінійкою об'єктів площею 152 м2. Вибір невеликих квартир ідеально підходить для молодих громадян, а також для тих, хто шукає нерухомість для тимчасового використання або для інвестицій. Великі помешкання призначені для тих, хто цінує простір і комфорт, а також для великих сімей, які шукають квартиру своєї мрії.

Деталі нерухомості

Ref: 4303
Місто
Kraków
Вулиця
Bartosza Głowackiego
Мікрорайон
Bronowice
Status
Існуючий
Кількість квартир
120
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.