Loading...
13340 Branded Map
Ref: 13340

City Link

Wolska, Wola

Сіті Лінк

Переглянути актуальні пропозиції в
City Link:

Hamilton May Logo Hamilton May

Сіті Лінк

Житловий комплекс City Link пропонує різноманітні зручності завдяки своєму центральному розташуванню, водночас залишаючись тихим анклавом, де можна відпочити після роботи. Забудова вирізняється сучасн...

Житловий комплекс City Link пропонує різноманітні зручності завдяки своєму центральному розташуванню, водночас залишаючись тихим анклавом, де можна відпочити після роботи. Забудова вирізняється сучасною архітектурою та найвищим стандартом обробки. Великий зелений двір з дитячим майданчиком і добре освітлені зелені насадження створюють справді неповторну атмосферу у вечірній час. Весь маєток огороджений і охороняється цілодобово.

Вулиця Вольська є однією з головних артерій варшавського району Воля. Квартира розташована у чудовій комунікаційній точці, до якої легко дістатися на трамваях, автобусах і всього в одній зупинці від станції метро Rondo Daszyńskiego (ще одна станція метро зараз будується). Дістатися до центру міста можна за кілька хвилин. Нарешті, неподалік знаходяться чудові парки Szymańskiego i Moczydło.

Деталі нерухомості

Ref: 13340
Місто
Warszawa
Вулиця
Wolska
Мікрорайон
Młynów, Wola
Status
Існуючий
Кількість квартир
600
Від центру
3km
Всі поверхи
17

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.