Loading...
6203 Branded Map
Ref: 6203

Apartamenty Czarodziejska

Czarodziejska, Dębniki

Новий житловий комплекс біля Дембніцького парку - Czarodziejska

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Apartamenty Czarodziejska

Hamilton May Logo Hamilton May

Новий житловий комплекс біля Дембніцького парку - Czarodziejska

Czarodziejska Apartments - Забудова Czarodziejska — це проект, який народився завдяки нашому захопленню архітектурою та дивовижним місцем, яким є Старі Дембники. Чотири резиденції в центрі мі...

Czarodziejska Apartments - Забудова

Czarodziejska — це проект, який народився завдяки нашому захопленню архітектурою та дивовижним місцем, яким є Старі Дембники. Чотири резиденції в центрі міста, розташовані в просторому приватному саду, живуть у гармонії з атмосферою району та сусідніх бульварів Вісли.

Czarodziejska — це поєднання якості життя, яке випливає з життя в центрі міста з відкритим простором, спокоєм і зеленню. Це означає, що культурне життя Кракова у вас під рукою та багато інших можливостей.

На відміну від сучасних тенденцій, девелопер робить акцент на поверненні до кращих архітектурних традицій. Функціональність доповнена турботою про кожну деталь.



Місцезнаходження

Найбільшим активом інвестиції є її розташування поблизу бульварів Вісли, що підкреслює унікальність забудови. Старі Дебники – один із найтихіших і найзеленіших районів Кракова. У цьому районі можна знайти прекрасний Дембницький парк, а також велосипедні/пішохідні доріжки для активних людей. З апартаментів відкривається вид на курган Костюшка, монастир Норбертанек, Вавель і річку Вісла.

Інвестиція ідеальна для тих, хто шукає унікальну та спокійну власність. Дембники добре сполучені з центром міста, до якого можна дістатися прибл. 6 хв на машині.

Деталі нерухомості

Ref: 6203
Місто
Kraków
Вулиця
Czarodziejska
Мікрорайон
Dębniki
Status
Існуючий
Кількість квартир
27
Від центру
w centrum
Всі поверхи
3

Путівник по мікрорайону Dębniki

Dębniki – плутанина нового і старого

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.