Loading...
13345 Branded Map
Ref: 13345

Duo Residence

Tadeusza Kościuszki, Zwierzyniec

Duo Residence

Переглянути актуальні пропозиції в
Duo Residence:

Hamilton May Logo Hamilton May

Duo Residence

Престижна інвестиція в Salwator Duo Residence – це інвестиція, яка поєднує в собі столичний стиль, повагу до традицій і близькість до зелених зон відпочинку. Історія будівлі...

Престижна інвестиція в Salwator

Duo Residence – це інвестиція, яка поєднує в собі столичний стиль, повагу до традицій і близькість до зелених зон відпочинку.

Історія будівлі

У рамках проекту відреставровано дві історичні кам’яниці 1910 та 1911 років, надаючи їм сучасний стиль та новітні технологічні рішення. Відновлену будівлю було розширено додатковими рівнями, які набули цікавих форм, особливо з боку Вісли.

Поєднання архітектурних стилів - данина історії району Сальватор. У XX столітті ділянку забудови використовували як міський пляж. Сьогодні ця територія залишається однією з найбільш тихих, зелених і красивих частин Кракова.

Місцезнаходження

За кілька хвилин ходьби від інвестиції можна дістатися до таких визначних пам'яток міста, як Ринкова площа, замок Вавель, Казімєж, бульвари чи міські парки.

Поруч розташовано багато ресторанів, магазинів, медичних та освітніх установ. До будь-якої частини міста можна легко дістатися завдяки численним зупинкам громадського транспорту.

Інтер'єри будівлі

Квартири в Duo Residence відрізняються функціональним плануванням, великою кількістю світла і прекрасним видом на річку Вісла з великих вікон і балконів. У будівлі є ліфти та підземний паркінг.

.

Дизайн розробки був натхненний Bauhaus.

.

Деталі нерухомості

Ref: 13345
Місто
Kraków
Вулиця
Tadeusza Kościuszki
Мікрорайон
Zwierzyniec
Status
Існуючий
Кількість квартир
35
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.