Loading...
6618 Branded Map
Ref: 6618

Eldorado

Jana Pawła II, Czyżyny

Сучасні квартири біля парку польських льотчиків

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Eldorado

Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасні квартири біля парку польських льотчиків

Розвиток Селище Ельдорадо розташоване біля парку польських авіаторів, з його північної сторони, а музей авіації – з іншого боку села. Разом із поселенням «Моє Ельдорадо» воно ство...


Розвиток

Селище Ельдорадо розташоване біля парку польських авіаторів, з його північної сторони, а музей авіації – з іншого боку села. Разом із поселенням «Моє Ельдорадо» воно створює один із найунікальніших житлових комплексів Кракова найвищої географічної та архітектурної цінності. Весь комплекс складається з 9 будинків, які пропонують 470 квартир. Після завершення комплекс буде складатися з 10 споруд.

Остання будівля селища Ельдорадо - буд. 1 знаходиться на вулиці Яна Павла ІІ неподалік Краківської школи економіки. Як і решта будівель, він сусідить із Парком польських авіаторів, який є найбільшим парком у всьому місті. Поряд з розвиненою спортивною інфраструктурою та ігровими майданчиками, буд. 1 локація створює чудові умови для активного відпочинку та спорту.


Розташування Ельдорадо


Розташування комплексу також забезпечує зручний доступ до центру Кракова, а також можливості для шопінгу завдяки близькості численних торгових центрів (Krokus, Plaza, M1, CH Czyżyny) та розважальних закладів (Multikino, Cinema City, AquaPark, Science). Парк), не кажучи вже про школи, дитсадки, два вузи, медичні заклади, аптеки та церкви. Крім того, близько 750 метрів від комплексу будується великий розважальний заклад.

Деталі нерухомості

Ref: 6618
Місто
Kraków
Вулиця
Jana Pawła II
Мікрорайон
Czyżyny
Status
Існуючий
Кількість квартир
470
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.