Loading...
11942 Branded Map
Ref: 11942

Hamernia 29

Hamernia, Bronowice

2-поверхові квартири в стриманій інвестиції - Гамерня 29

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Hamernia 29

Hamilton May Logo Hamilton May

2-поверхові квартири в стриманій інвестиції - Гамерня 29

Hamernia 29 - це новий, стриманий житловий масив на карті Кракова, чудово розташований на кордоні Воли Юстовської та Броновіце. Інвестиція буде розроблятися в два етапи. Перший передбачає будівництво ...

Hamernia 29 - це новий, стриманий житловий масив на карті Кракова, чудово розташований на кордоні Воли Юстовської та Броновіце. Інвестиція буде розроблятися в два етапи. Перший передбачає будівництво трьох будівель, а другий додасть ще дві сучасні та елегантні споруди. Кожен будинок складатиметься з двох сегментів, у кожному з яких буде по дві квартири. Квартири, розташовані на першому поверсі та частково на першому поверсі, включають зелені сади, тоді як нерухомість, розташована на верхньому поверсі, має унікальну атмосферу завдяки відкосам та мансардним вікнам.

Квартири

У кожному з п’яти будинків буде всього по чотири квартири. Доступні квартири складатимуться з 2, 4 або 6 кімнат, площею 44м2, 76м2, 82м2 або 110м2. Більшість із них також складатимуться з двох рівнів.
Апартаменти, розташовані на першому поверсі та частково на другому поверсі, включають зелені сади розміром від 130 м2 до 330 м2. Менші квартири, розташовані на верхньому поверсі, мають мансарди з похилими стінами та мансардними вікнами, які створюють справді унікальну атмосферу.
Комфортабельні прямокутні номери готелю надають незліченні можливості для комфортного дизайну інтер'єру. Нарешті, простора вітальня, поєднана з кухнею, дозволяє найбільш оптимально використовувати наявний простір для об'єднання сім'ї.

Місцезнаходження

Hamernia 29 гармонійно поєднує в собі близькість центру міста з тихим розташуванням, безпосередньо біля Вольського лісу, в мальовничому зеленому районі. Маєток, розташований на межі Волі Юстовської та Броновіце, дозволяє легко дістатися до Блоні, Ринкової площі, а також Краківського зоопарку, кургану Пілсудського, автостради А4 або навіть аеропорту. До кожного з цих місць можна дістатися за 15 хв.
Маєток також розташований поблизу багатьох зупинок громадського транспорту, завдяки чому легко та комфортно дістатися до Головного залізничного та автобусного вокзалів, аеропорту та деяких найважливіших транспортних вузлів Кракова.

Деталі нерухомості

Ref: 11942
Місто
Kraków
Вулиця
Hamernia
Мікрорайон
Bronowice Małe, Bronowice
Status
Будівництво триває
Кількість квартир
12
Від центру
w centrum
Всі поверхи
2

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.