Loading...
4705 Branded Map
Ref: 4705

Hoża 55

Hoża, Śródmieście

Hoża 55 - справді престижна адреса в центрі Варшави

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Hoża 55

Hamilton May Logo Hamilton May

Hoża 55 - справді престижна адреса в центрі Варшави

Hamilton May з гордістю представляє унікальну інвестицію «Hoża 55» м’якого лофта в модному індустріальному стилі. Hoża 55 - Інвестиції Ця стримана інвестиція складається з 2 жит...

Hamilton May з гордістю представляє унікальну інвестицію «Hoża 55» м’якого лофта в модному індустріальному стилі.


Hoża 55 - Інвестиції

Ця стримана інвестиція складається з 2 житлових будинків - 5 і 6 поверхів, з сучасними пентхаусами на верхніх поверхах. Особливу увагу було приділено якості загальних місць інвестиції, таких як засклений вестибюль, унікальний дизайн зеленого дворика, а також 2-поверховий підземний гараж.

Цей сучасний житловий комплекс розширився на базі старої бронзової та срібної фабрики братів Лопєнських. Збережені елементи історичного фасаду надають інвестиціям тепле, унікальне відчуття справжнього історичного міського будинку. Історична техніка, яка природно поєднується зі структурою будівлі, є тонким, але вражаючим нагадуванням про минуле цього району.

Розробку здійснив провідний польський інвестор - Yareal Polska Sp. z oo, що належить Yareal International NV - компанії, що працює в усій Європі. Yareal Polska розробляє найякісніші, престижні офісні/комерційні інвестиції, а також житлові проекти преміум-класу.


Hoża 55 - Розташування

Будівля розташована на вулиці Гожа, яка протягом багатьох років зуміла зберегти унікальний характер вулиці міжвоєнних часів. Він починається від площі Тшех Кшижі та проходить через численні вулиці Варшави. В околицях розташовані численні ресторани, книжкові магазини та кафе.


Hoża 55 - Апартаменти

Квартири доступні в різних розмірах (35 м2 - 177 м2) - кожна має дуже функціональне планування і може бути легко перепланована. Будівля пропонує квартири-студії, квартири з однією спальнею, квартири на першому поверсі з окремими садами на задньому дворику, а також квартири з 2 спальнями з функціональною та гнучкою конфігурацією та резиденції з 3 спальнями з величезними терасами на даху.
Безпосередньо перед фасадом будівлі розбитий мальовничий сад. Великі вікна відкривають неперевершений вид на зелений внутрішній дворик і забезпечують сонячне світло в помешканнях.


Загальна інформація

Унікальне розташування інвестиції робить придбання об’єктів нерухомості чудовою інвестицією - особливо для тих, хто шукає справді оригінальне місце - престижне та недалеко від центру міста (при цьому залишаючись тихим і спокійним). Гамільтон Мей запрошує всіх зацікавлених осіб звертатися до їхніх офісів для отримання більш детальної інформації.

Деталі нерухомості

Ref: 4705
Місто
Warszawa
Вулиця
Hoża
Мікрорайон
Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
62
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.