Loading...
13348 Branded Map
Ref: 13348

Jagiellońska

Jagiellońska, Praga-Północ

Ягеллонська

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Jagiellońska

Hamilton May Logo Hamilton May

Ягеллонська

Hamilton May представляє квартири в оренду в комплексі Jagiellońska - в самому центрі Старої Праги. Ягеллонська Jagiellońska – це інвестиція 2020 року, яка складається з двох частин...

Hamilton May представляє квартири в оренду в комплексі Jagiellońska - в самому центрі Старої Праги.

Ягеллонська

Jagiellońska – це інвестиція 2020 року, яка складається з двох частин: репрезентативної відновленої кам’яниці 1898 року та новозбудованої будівлі. Загалом інвестиція включає 83 квартири для оренди, мебльовані в сучасному та класичному стилях, а також два комерційних приміщення. Для орендарів передбачені додаткові зручності, серед яких: фітнес-зона, програма управління орендою або безкоштовні заходи, організовані спеціально для орендарів.

Jagiellońska - локація

Нерухомість розташована у чудовому комунікаційному місці, дуже близько до Алеї Солідарності та жвавої відремонтованої вулиці Таргова. Поруч проходять численні трамвайні та автобусні маршрути, а також друга лінія метро - хвилина ходьби до станції Dworzec Wileński. До залізничної станції "Warszawa Wileńska" можна дійти пішки. На тій же вулиці, за кілька будинків, ви знайдете модний кінотеатр Kino Praha і театр Baj. Неподалік також парк Праски.

Деталі нерухомості

Ref: 13348
Місто
Warszawa
Вулиця
Jagiellońska
Мікрорайон
Praga-Północ
Status
Існуючий
Кількість квартир
83
Від центру
w centrum
Всі поверхи
7

Путівник по мікрорайону Praga Północ

Praga Północ - місцевий богемний район на іншому березі річки

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.