Loading...
13174 Branded Map
Ref: 13174

Wille Jagielska

Jagielska, Ursynów

Wille Jagielska - стриманий житловий комплекс в околицях Кабацького лісу

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Wille Jagielska

Hamilton May Logo Hamilton May

Wille Jagielska - стриманий житловий комплекс в околицях Кабацького лісу

Вілле Ягельська Wille Jagielska – це затишний комплекс із вісімнадцяти вілл, розташований у безпосередній близькості від Кабацького лісу. Будівлі розташовані серед великих садів і спроекто...

Вілле Ягельська

Wille Jagielska – це затишний комплекс із вісімнадцяти вілл, розташований у безпосередній близькості від Кабацького лісу. Будівлі розташовані серед великих садів і спроектовані таким чином, щоб забезпечити максимальний комфорт і приватність для мешканців.



Престиж і комфорт

Нерухомість розроблена за найвищими стандартами з використанням сучасних технологій та матеріалів найвищої якості. Усі вілли мають камінні установки, великі гаражі на 2 машини, просторі вітальні, приватні зони з гардеробними та ванними кімнатами, а також центральні пилососи, підсобні приміщення та великі сади.



Індивідуальний підхід

Однією з найбільших переваг нашого житлового комплексу є можливість індивідуального внутрішнього облаштування, яке включає остаточне планування та кількість кімнат, внутрішнє планування стін, розміщення інсталяцій тощо. Крім того, деякі з доступних будинків мають підвали (різної площі). доступний).

Деталі нерухомості

Ref: 13174
Місто
Warszawa
Вулиця
Jagielska
Мікрорайон
Ursynów
Status
Будівництво триває
Кількість квартир
18
Від центру
15km
Всі поверхи
Parter

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.